BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
Norton

Norton anmeldelse

9,5
Fremragende
Vores dom: "Norton antivirus er en pioner inden for branchen og har 39 gange vundet PCMag.coms Editors Choice Award. Forældrekontrolfunktionerne er også helt i særklasse."
Hent Norton - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.dk.norton.com/særlige-tilbud/47%-rabat

Virksomhedsbaggrund

Norton har eksisteret siden 1990 - fra dengang da internettet og computeren begyndte at blive udbredt, og brugersikkerhed var et nyt og uopdyrket forretningsområde. Siden grundlæggelsen har Norton udvidet deres forretninger fra erhvervsrelateret sikkerhed til sikkerhed til hjemmene, og de har været dominerende, lige siden de kom på markedet. I dag fokuserer de på sikkerhedspakker, der passer til både hjemme-pc'er og mobilenheder.

Præmier og priser

Norton har vundet mange priser i løbet af årene. PC Magazine gav Norton en Editor's Choice Award i 2015, som gives for overlegen kvalitet og brugervenlighed for forbrugerne. Norton vandt også AV-tests Innovation Award i 2015. Top Ten Reviews' Randall Sutherland gav Norton en 9,2 ud af 10 med henvisning til den brede beskyttelse og store brugervenlighed.

Sikkerhedsfunktioner

Nortons sikkerhedssoftware er omfattende.

Norton beskytter primært din computer med en Smart Firewall, der opdateres både dagligt med nye virusdefinitioner til at hjælpe med firewall-sikkerhed og en årlig opdatering, der er mere omfattende. Denne firewall kører konstant og kontrollerer alt, der kommer ind på din computer. Dette er bedst illustreret ved programmets avancerede advarselssystem, der viser en lille pop-up, hver gang noget, Norton er usikker på, forbereder sig på at komme ind på din computer. Det giver dig mulighed for at blokere eller tillade indkommende datapakker på denne måde.

Norton scanner automatisk også imod trusler fra vedhæftede filer, samt links på Facebook-indlæg eller i meddelelser. En dybtgående scanning er altid tilgængelig fra sikkerhedscenteret, som giver dig mulighed for at starte en total scanning af din computer. Denne scanning kan fjerne uønskede filer, der gør, at computeren kører langsomt eller vira, som allerede har inficeret din enhed, før Norton blev installeret.

Visse Norton-pakker tilbyder også en sikker VPN. Denne funktion maskerer din rigtige IP-adresse for at forhindre identitetstyve eller vira i at spore dine aktiviteter og kende til detaljer om dit liv. Norton giver også en 'Safecam' -funktion som forhindrer, at virus sporer dig, når du bruger dit webcam. Dette er en fremragende funktion, der sjældent ses i andre antiviruspakker.

Der er flere højt betroede virksomheder, der har gennemgået Nortons resultater i uafhængig testning. Fra Dennis Labs modtog Norton en AAA rating og en 100 procent nøjagtighedsrangering, hvilket viser, hvor effektivt det identificerer virale trusler. AV-test, som er et tysk uafhængigt testlaboratorium, gav også Norton høje karakterer indenfor alle kategorier: 6/6 i beskyttelse, 5,5/6 i ydeevne og 6/6 i brugbarhed.

Yderligere funktioner

Norton giver, alt afhængigt af din softwarepakke, en vis plads til backup af cloud data i tilfælde af harddiskfejl eller tyveri på din enhed.

Adgangskodebeskyttelse er inkluderet i alle Norton-pakkerne.

Norton giver også Dark Web-overvågning. Denne funktion scanner "det mørke web", som består af websider, der ikke er offentligt tilgængelige, og som kan indeholde dine personlige oplysninger. Norton advarer dig om muligt identitetstyveri.

LifeLock er den endelige Norton-funktionspakke, der fokuserer på overlegne identitetsbeskyttelse. Denne pakke giver Dark Web-overvågning, kreditovervågning, et identitetsalarmsystem til at informere dig om muligt identitetstyveri og økonomiske beskyttelsespakker, hvis dine oplysninger går tabt. Dette gør Norton til et fremragende valg for dem, der gennemfører mange transaktioner online.

Familiebeskyttelsesfunktionerne fra Norton betragtes som de bedste i branchen af næsten alle antivirus-testsites og testere, så hvis denne funktion er vigtig for dig, så er anskaffelsen af Norton en no-brainer.

Brugervenlighed og performance

Nortons applikationer styres via et centralt center, der kan tilgås via dit skrivebord. Denne grænseflade er konsekvent blevet vurderet som meget nem at bruge og intuitiv i sit design.

Norton er kendt for at køre noget tungt på visse computere på grund af dets mange funktioner og meget omfattende Smart Firewall. Denne firewall scanner næsten alt, hvad der forsøger at interagere med din computer, og prisen for denne totale beskyttelse er i dette tilfælde lidt lavere hastighed.

Norton har konsekvent vundet tests, hvor det primære mål var at rydde op i uønskede filer på en computer og eliminere vira. Denne ekstraordinære grundighed betales med en skat på computerens processer.

Antal brugerlicenser og pakkeløsninger

Norton har forskellige pakker, der kommer med et varierende antal licenser og funktioner.

Kundesupport

Norton har et omfattende kundeservicenetværk, der fokuserer på ensartet tilgængelighed uanset tidspunkt eller dag eller uge. Du kan få hjælp online via supportfora, kundeservice-chat og en 24/7-opkaldslinje. Der er altid repræsentanter til rådighed til at tale med dig og hjælpe med at arbejde gennem tekniske problemer eller spørgsmål vedrørende programmet.

Bundlinjen

Der er en grund til, at Norton er et af de stærkeste mærker inden for antivirus. Ikke mange udbydere tilbyder en så bred vifte af velfungerende funktioner, fremragende support og grundig beskyttelse. Dette er et fremragende antivirusprogram, der er perfekt til dem, der udfører en masse forretninger online, såvel som dem, der har brug for ekstra sikkerhedsfunktioner til familien.


Norton produktsammenligning

Norton Security Standard
Norton Security Deluxe
Norton Security Premium
Beskytter mod ransomware, virus, spyware, malware og andre onlinetrusler
De avancerede sikkerhedsfunktioner beskytter dine personlige og økonomiske oplysninger, når du er online
Omfatter vores 100 % Virus Protection Promise: Så snart du har tegnet abonnement, kan du få hjælp af en Norton-ekspert til at holde din(e) enhed(er) fri for virus – ellers får du pengene tilbage
Hjælper med at beskytte pc'er, Mac®-computere samt Android™- og iOS-enheder med et enkelt abonnement
Hjælper dig med at administrere beskyttelsen af alle dine enheder via en brugervenlig internetportal
Inkl. Premium-funktioner til online-sikkerhed til hele familien, så dine børn kan udforske den digitale verden på sikker vis
Sikkerhedskopierer automatisk dine fotos, regnskabsfiler og andre vigtige dokumenter, som du vælger, på din pc
Inkl. 25 GB onlinelagerplads til automatisk backup af din pc – og du har mulighed for at tilføje mere plads, når du får behov for det
Hent Norton - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.dk.norton.com/særlige-tilbud/47%-rabat
Skriv anmeldelse af Norton
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Norton brugeranmeldelser
  • “Jeg har 3 små børn. Forældrekontrolfunktionerne er rigtig gode. Jeg kan anbefale det til alle, der ønsker at holde deres familie sikker online. Super godt!“
  • “Uden dette program ville jeg ikke have bemærket noget. Tak til skaberne af dette program.“
  • “Nemt at bruge ... Men helt fantastisk.“
  • “Det er meget godt. Min pc kører hurtigere. Jeg vil anbefale det. Synd at pro-versionen ikke er gratis.“
  • “Godt gået! Ingen grund til ikke at give det 5 stjerner.“
Hent Norton - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.dk.norton.com/særlige-tilbud/47%-rabat