BedsteAntivirus

Bedste Antivirus Software Til Windows PC i 2024

Den bedste antivirus til sikring af din Windows-pc eller laptop og beskyttelse af dine personlige data - testet og bedømt af vores eksperter. Ved at klikke på produktnavnet i listen nedenfor kan du nemt få opdaterede priser, tekniske specifikationer og yderligere information om hvert produkt. Alle antivirusprogrammer på vores liste er blevet testet og fundet kompatible med Windows OS.

Oplysninger om annoncør

Vores nr. 1 anbefaling | Førsteklasses sikkerhed og Særtilbud
Spar 84 %
up1
TotalAV

Vores samlede vinder - Top of the line antivirus-teknologi.

 • I 2024 blev TotalAV bedømt som AV-TEST'ens nr. 1
 • Bedste beskyttelse mod vira og phishing
 • Ekstra funktioner som Firewall, VPN og meget mere
 • Mest populære nye antivirusprogram
TotalAV Pro 2024 specialtilbud: SPAR 85 % i dag!
9,8
Bedste samlet set
887,51 kr.
Fra 141,70 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
TotalAV Pro 2024 specialtilbud: SPAR 85 % i dag!
Spar 41 %
2
Norton

Norton er et af de mest kendte mærker på det konkurrenceprægede marked for antivirusprogrammer – og med god grund…

 • Beskyt din pc, Mac eller mobilenhed
 • Vandt "Best Protection Award" fra AV-TEST
 • Virus Protection Promise (pengene-tilbage-garanti)
 • Bedste funktioner til forældrekontrol
9,5
Fremragende
629,00 kr.
Fra 369,00 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Spar 50 %
up3
Panda

Hos andre skal du betale ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje.

 • Gratis VPN inkluderet i hver pakke
 • Højeste beskyttelsesniveau
 • Ren brugergrænseflade
 • ingen påvirkning af ydeevne
9,4
Meget godt
370,99 kr.
Fra 185,49 kr.
Besøg webstedet
Spar 45 %
4
Bitdefender

Bitdefender sikkerhedsløsninger får konstant topkarakterer fra forskellige testcentre og publikationer verden over

 • PC MAG Editor's Choice - 6 år i træk!
 • Absolut sikkerhed til Windows, Android, MacOS og iOS
 • 500 millioner tilfredse brugere over hele verden
 • Forældrekontrol giver forældre ekstra onlinesikkerhed
9,3
Meget godt
529,98 kr.
Fra 291,49 kr.
Besøg webstedet
Spar 70 %
5
Avast

Avast beskytter din computer godt og indeholder flere vigtige sikkerhedsværktøjer til at holde dit system frit for virus og hackere.

 • Fremragende scores i tredjeparts
 • Meget god gratis version af programmet
 • E-mails uden spam - holder din indbakke ren
 • Gamer-tilstand er et must, hvis du spiller mange spil online
9,0
Meget godt
719,00 kr.
Fra 216,00 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Spar 84 %
6
PC Protect

Denne 'Ultimative Antivirus' tilbyder en antivirus-motor, realtidsbeskyttelse, firewall, annonceblokering, diskoprydning og meget mere ...

 • En af de mest præcise malware-detektorer
 • Har tune up-værktøjer til optimering af systemets ydeevne
 • Har en Trustscore på 4,6/5 på Trustpilot
 • Beslaglægger ikke ressourcer og sænker ikke hastigheden – heller ikke på en gammel pc
8,8
Godt
887,51 kr.
Fra 141,70 kr.
Besøg webstedet
Spar 60 %
7
AVG

AVG Antivirus er en prisvindende anti-malware-løsning. Den tilbyder beskyttelse på farten og masser af ekstra funktioner uden at gå på kompromis med din computers ydeevne.

 • Stoler på af 435 millioner brugere på verdensplan
 • Fremragende Trustpilot-bedømmelse på 4,3 fra 14.322 anmeldelser
 • Tilbyder beskyttelse mod ransomware og webcam
 • Nyd en 60-dages gratis prøveperiode!
8,4
Godt
719,00 kr.
Fra 288,00 kr.
Besøg webstedet

Har jeg brug for antivirussoftware til Windows-pc-sikkerhed?

Tænk over det på denne måde. Vil du lade din hoveddør stå åben om natten? Det ville være som en åben invitation til ubudne gæster og indbrudstyve. På samme måde vil det, hvis du efterlader din Windows-pc ubeskyttet, tiltrække alle mulige ondsindede trusler - vira, botnets, DDoS-angreb, ransomware, malware-infektion, phishing, blandt andet.


Er et gratis antivirusprogram tilstrækkeligt til pc-beskyttelse?

At være det mest populære operativsystem i verden gør bestemt Windows til en magnet for vira og malware. Heldigvis har alle PCer fra Windows version 8 og op nu en indbygget gratis antivirus kaldet Windows Defender. Men spørgsmålet er, er det mon nok? Er det i stand til at afværge alvorlige trusler som ransomware og spyware? Er det godt nok alene eller skal du bundte det sammen med endnu en gratis software?

I realiteten kan du ikke rigtig stole på, at en gratis antivirussoftware holder din computer og personlige oplysninger sikre. Selv den forbedrede Microsoft Defender-version, der er forudinstalleret på din Windows 10, er ikke helt ufejlbarlig.

Undersøgelser viste også, at Defender halter bag andre antivirusprogrammer, når det drejer sig om beskyttelse mod ransomware og zero-day-angreb. Den kunne heller ikke blokere malware da det kom ind, og der var tilfælde, hvor malware-scanningerne helt mislykkedes. En anden ting er, at den mangler alle de nyttige ekstra ting, der nu kommer med andre antivirusløsninger: adgangskodeadministrator, forældrekontrol, sikkerhedskopieringsmuligheder med mere.

Som ethvert gratis antivirusprogram udfører Defender grundlæggende cybersikkerhedsbeskyttelse, men vi stoler ikke på, at det holder vores enheder 100% beskyttet. Når alt kommer til alt er vores computere fyldte med følsomme oplysninger såsom adgangskoder, kreditkortoplysninger, bankkontooplysninger og personlige fotos. Ordentlig internetsikkerhed til Windows koster nu i gennemsnit mindre end $40 pr. år, så du er bedre stillet ved at få beskyttelse end at risikere alt bare for at spare et par øre.


Hvad skal man se efter i en ordentlig antivirussoftware til Windows?

At vælge den bedste antivirusløsning kan være en overvældende opgave med så mange muligheder. I betragtning af at din online identitet, personlige data og økonomiske oplysninger står på spil, er det bestemt ikke noget du skal forhaste. Generelt er der et par faktorer, som vi anser for vigtige, uanset dine individuelle behov.

Først og fremmest har du brug for noget, der yder beskyttelse 24/7 gennem konstante opdateringer og automatiske scanninger. Dette garanterer den maksimale registreringshastighed, så du kan opdage tilstedeværelsen af malware eller adware, før det er for sent.

Det er også værd at bemærke, at phishing- og ransomware-angreb ofte sendes via vedhæftede filer og e-mail-links. Dit spamfilter er normalt i stand til at holde de fleste af disse phishing-e-mails væk fra din indbakke, men ikke alle. Derfor er det vigtigt at have antivirussoftware, der tilbyder et ekstra beskyttelseslag for at forhindre phishing-angreb.

En anden ting, der skal med på din tjekliste, er kompatibilitet. Der er antivirusprogrammer, der fungerer bedst på Mac og andre, der er mere egnede til Windows-enheder. Hvis du er Windows-bruger, skal du sørge for at vælge den rigtige version til dit specifikke operativsystem.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har jeg brug for et antivirusprogram, hvis jeg allerede har Windows Defender?

Ja. Windows Defender er en standard antivirus-beskyttelse, der leveres med Windows 10, og selvom det bestemt er bedre end ingen beskyttelse, er det ikke nok til at give dig optimal beskyttelse. Fordi det er så almindeligt og fungerer på enhver computer, er det også meget lettere for cyberkriminelle at forudsige og omgå, hvilket kan efterlade dig sårbar over for angreb.

Hvad får jeg fra et betalt antivirusprogram, som jeg ikke allerede får fra Windows Defender?

Mens Microsofts indbyggede sikkerhedssoftware er forbedret en hel del i de senere år, tilbyder programmet stadig ikke det samme arsenal af beskyttelse, som de bedste tredjepartsleverandører gør. For eksempel tilbyder mange antivirus-pakker i dag praktiske ekstrafunktioner, såsom backupbeskyttelse, adgangskodeadministrator, forældrekontrol, sikkerhed for din mobil og tablet og endda en indbygget VPN-tjeneste. Med hensyn til beskyttelse mod trusler som virus, malware og spyware er Microsoft Defender OK, men bestemt ikke den bedste. Ofte giver antivirus-pakker af høj kvalitet langt mere beskyttelse og vil gøre et bedre stykke arbejde med at holde dig og din computer sikker.

Skal jeg slå Windows Defender fra, når jeg kører et andet antivirusprogram?

Ikke nødvendigvis. De fleste af de antivirusprogrammer, vi anbefaler på denne side, er kompatible med Microsoft Defender og bør ikke forårsage problemer. Microsoft Defender kan godt køre samtidigt med dit betalte antivirusprogram.

Ansvarsfraskrivelse

Bedsteantivirus.com giver besøgende adgang til en gratis tjeneste. Vi kan dog modtage provision fra vores partnere, hvis du downloader software, der er anbefalet af os via vores link. Vi tilstræber at holde alle oplysninger så opdaterede som muligt, men kan ikke garantere, at dette altid vil være tilfældet.