BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
TotalAV

TotalAV anmeldelse

9,8
Bedste samlet set
Vores dom: "Fantastisk beskyttelse mod alle former for malware, masser af ekstrafunktioner og god værdi for pengene. Alt dette gør TotalAV til vores samlede vinder og den mest populære antivirus-suite."
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud

Virksomhedsbaggrund

Virksomheden bag TotalAV er SS Protect. De er baseret i Hampshire i Storbritannien og har ca. 40 ansatte. De har også kontorer i Venice i Californien.

Sikkerhedsfunktioner

Både gratisversionen og premium-versionerne af TotalAV er programmer med et utal af funktioner. Gratisversionen indeholder alle de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for at holde dig og din enhed sikker.

Den er let, men kraftfuld. Der er tre niveauer i premium-versionen, hvor Ultimate-pakken giver dig de grundlæggende funktioner fra gratisversionen plus realtidsbeskyttelse, beskyttelse af din smartphone og meget mere.

TotalAV scorede højest i forhold til at opdage phishing-websteder ved tests og gjorde det bedre end phishing-beskyttelsessoftware, der er indbygget i flere internetbrowsere.

Yderligere funktioner

TotalAVs Ultimate antiviruspakke indeholder en adgangskodeadministrator kaldet Safe Password Vault, en VPN, samt Smartphone Optimizer & Protection. Denne sikkerhedsfunktion er en alt-i-en-platform, der holder dig beskyttet, uanset hvor du er - på kontoret, hjemme eller på farten. Med Optimizer, du er i stand til at accelerere ydeevnen, mens du surfer sikkert, og du kan også booste din telefonens hukommelse.

En yderligere Safe Browsing VPN add-on betyder, at du kan forblive helt anonym, når du er på farten. (Bemærk, denne add-on sælges separat.)

Brugervenlighed og performance

Træt af forvirrende brugergrænseflader, det er vanskeligt at finde rundt i? Så er TotalAV den klare vinder. Programmets kontrolpanel er velorganiseret og opdelt i fire funktionsområder, der er tydeligt identificeret og nemme at følge. Navigering på dette kontrolpanel er som en leg.

Selv før du når dertil, hvor du åbner dit nye program, overrasker TotalAV ved at være meget ligetil at downloade og installere. Du behøver ikke bruge timer på manuelt at vælge indstillinger og opsætning af forskellige funktioner.

Uanset hvilken platform du arbejder på - Windows, Mac, IOS eller Android - kan du være sikker på, at dette letvægts- - men kraftfulde - program ikke vil påvirke dit arbejde eller dine spil. Systemprocesserne er strømlinede, så du uforstyrret kan gøre, det du skal.

En ekstra fordel, når man ser på performance, er, at TotalAV løbende tjekker dit system - det søger efter problemer, der kan påvirke systemets performance, og så håndterer det de identificerede problemer. Og hvis du er nået til et punkt, hvor harddisken er næsten fuld, og du konstant leder efter ting, der kan slettes, så har TotalAV en funktion, der søger efter dubletter og skaffer dem af vejen. Alt dette foregår i baggrunden uden at påvirke dit systems hastighed.

Antal brugerlicenser og detaljer om pakkerne

Hvis du leder efter den gratis version, kan du downloade den på en enkelt enhed, men vær opmærksom på, dette ikke er det komplette program.

Hvis du vælger det fulde program, tilbyder de en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du får en langvarig testperiode med produktet. Allerede denne nul-risiko-løsning burde være nok til at få dig til afprøve TotalAV!

Der er nogle væsentlige tilføjelser i den ultimative pakke, og disse omfatter Password Vault, Smart Phone Optimizer & Protection til både iOS og Android-enheder samt Safe Surfing VPN. Hvis disse er programmer, som du ikke allerede har, så er det en god ide at se nærmere på Ultimate-pakken. VPN bliver mere og mere nødvendige for at beskytte vores data og beskytte os mod dem, der vil spionere på os. Så det kan meget vel være, at Ultimate-versionen er den mest omkostningseffektive løsning for dig.

Bemærk, at selv om gratisversionen af TotalAV er et glimrende program, så omfatter det ikke realtidsbeskyttelse. Efter min mening, bør du vælge en af premium-versionerne - og det gælder også den billigste premium-version.

Kundesupport

TotalAV tilbyder fremragende support. Du har mulighed for at søge i deres vidensbaserede artikler og FAQs (ofte stillede spørgsmål) eller kontakte dem direkte per telefon, e-mail eller chat.

Bundlinjen

Gratisversionen er meget god, når gælder til beskyttelse mod malware, men min anbefaling er i det mindste at se nærmere på den mellemste antivirus Pro-pakke. Den fabelagtige beskyttelse kombineret med fantastiske ekstrafunktioner og fremragende kundesupport gør denne til en klar vinder!


TotalAV produktsammenligning

Ultimativ antivirus
Antivirus Pro
Vigtig antivirus
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Antal enhedslicenser
5
3
1
Avanceret ransomwarebeskyttelse
Realtid antivirusbeskyttelse
Virus, trojan, adware, spyware og malwarebeskyttelse
Beskyttelse mod phishing svindel
Få mere systemplads med disk cleaner
PC præstation og optimeringsværktøjer
Firewall fjernbeskyttelse
Forbliv sikker online med Web Shield udvidelse
Webbrowser cleaner og manager
Antivirus e-bog
Sikker adgangskodeboks
24/7 superhurtig prioritetssupport
Smartphone optimering og beskyttelse
30 dages tilbagebetalingsgaranti
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af TotalAV
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
TotalAV brugeranmeldelser
  • “Kører ubemærket i baggrunden. Lige siden jeg fik dette TotalAV-program, har jeg ikke set skyggen af virusproblemer eller lignende. Jeg er meget tilfreds!“
  • “Var i stand til at fjerne en virus :) Fantastisk antivirus - selv gratisversionen! :)har ryddet op på min computer og virkelig forbedret, hvordan den kører.“
  • “Hej ... I denne digitale tidsalder er det absolut nødvendigt at beskytte dine enheder med personlige oplysninger mod spyware, adware, phishing eller endda bots og eller exploitware. Jeg tror, TotalAV har godt styr på disse opgaver ... og de har små funktioner til at rense cachen, holde RAM-hukommelsen og netværket rent .... Jeg er absolut tilfreds med TotalAV og kan anbefale dette program med god samvittighed! Hilsen DD.“
  • “I min vennekreds var jeg den første med virusbeskyttelse til mobiltelefonen. I begyndelsen af 2019! Takket være TotalAV var det helt gratis! Jeg har også installeret renseren. Jeg kan varmt anbefale begge programmer. Det føles godt at surfe sikkert ...“
  • “Indtil videre er jeg meget tilfreds. Det er virkelig godt, bortset fra de konstante og irriterende spørgsmål om opgradering.“
  • “Meget omfattende sikkerhedspakke. I over 2 år har dette været mit foretrukne program til pc-sikkerhed. Omfattende funktioner er allerede integreret i gratisversionen, men jeg skiftede til pro-versionen for at få endnu mere. Anbefales klart!“
  • “den gratis antivirus fungerer fint, men de vil have mig til at købe den betalte version, hvilket er lidt irriterende...“
  • “Meget nem at bruge og forbedrer systemressourcerne. Jeg vil anbefale dette produkt til alle mine venner og bekendte.“
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud