BedsteAntivirus

BullGuard anmeldelse

-
Tilbud ikke tilgængeligt
Vores dom: "Der kommer konstant nye trusler og sikkerhedshuller. Vælg en antiviruspakke, der forbliver opdateret og løbende tager kampen op for at holde dig sikker online. Sådan et antivirusprogram er Bullguard."
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud

Virksomhedsbaggrund

Bullguard blev grundlagt i København 2002 af Morten Lund og Theis Sondergaard. De har for tiden hovedkontor i London og har omkring 100 ansatte på kontorer i hele Europa.

I november 2018 annoncerede Bullguard et partnerskab med NordVPN, som er en af de mest betroede VPN-tjenester verden over. Formålet med dette partnerskab er at skabe en altomfattende cybersikkerhedsløsning til dagens forbrugermarked. Desværre ser der ikke ud til at være planer om at integrere dette i deres eksisterende Internet Security-pakke. Det sælges som et selvstændigt produkt.

Præmier og priser

Bullguard vinder konsekvent priser fra uafhængige aktører inden for industrien for deres antiviruspakker. Måned efter måned har AV-TEST givet Internet Security-pakken en Top Product Award. AV Comparatives gav Avanced-certifikater for malware-performance, fjernelse af malware og performance flere gange i 2018, hvor performanceprisen er en Advanced+-pris. De har også hjemtaget Best Security Software Award fra Tech for Techs.

Premiumbeskyttelsespakken fra Bullguard er også prisværdig. Den vandt flere priser i 2018 fra AV-Comparatives, herunder deres prestigefyldte Gold Award for malware-beskyttelse.

Sikkerhedsfunktioner

Hvis du leder efter en velafrundet sikkerhedspakke, behøver du virkelig ikke at se længere end til Bullguard. Selv startversionen er et solidt program, der tilbyder anti-malware, anti-ransomware, sikker browsing og Game Booster. Bullguards sårbarhedsscanner, som også er inkluderet i startpakken, har fået nogle gode testresultater i laboratorietests.

Når du kigger på Internet Security-pakken, som indeholder den firewall, som mangler i startpakken, får du et komplet program til en rimelig pris.

Som helhed fortsætter Bullguard med at få topudmærkelser inden for beskyttelse, performance og brugervenlighed i tests udført af AV-Test.

Yderligere funktioner

Startversionen indeholder Game Booster. Som navnet antyder, er det noget, som gamere synes godt om. Og Bullguard er det eneste antivirusprogram, der har en sådan funktion. Den beskytter gamere mod malware ved at arbejde med computerens kerneprocessorer, hvor den omlægger åbne applikationer til andre kerner, hvilket sørger for, at dit spil slipper for spidsbelastninger og nedsat hastighed.

Andre bemærkelsesværdige funktioner i Internet Security-pakken omfatter forældrekontrol og en cloud-integreret backup.

Brugervenlighed og performance

AV-Tests har givet Bullguard gode karakterer på performance og brugervenlighed, som er to faktorer, der påvirker hastigheden på dit system. Du kan være sikker på, at Bullguard ikke vil bremse dig, uanset hvad du laver. Det kører effektivt i baggrunden og holder dig sikker.

Hvis du er en seriøs gamer, er der virkelig ingen andre valg, da Bullguard har bygget tjenester til dette specifikke markedssegment i sin kerne, uanset hvilken pakke du bruger. Gamere er meget sensitive over for performanceproblemer, og alt hvad der kan påvirke performance. Og ofte kan programmer som antivirus være meget ressourcekrævende. Sådan er det ikke med Bullguard. Bullgard er bygget til gamere.

Antal brugerlicenser og detaljer om pakkerne

Bullguard har 3 forskellige beskyttelsespakker, der starter med startniveau Antivirus, den mellemste Internet Security-pakke og endelig Premium Protection-pakken.

Kundesupport

Afhængigt af hvilket sprog du taler, tilbyder Bullguard e-mailsupport 24/7. Men dette er begrænset til engelsk og rumænsk hjælp. Og igen: det er kun e-mail. For dem, der taler fransk, kinesisk, dansk, nederlandsk, tysk eller svensk, er din e-mail-mulighed til kl. 9.00 til 17.00 CET.

De stiller omfattende produktguider til rådighed samt et søgbart Hjælpecenter med ganske mange FAQs (ofte stillede spørgsmål).

Endelig administrerer Bullguard også et ret travlt brugerforum kaldet Bullguard Zone. Almindelige kunder eller gamere kan stille spørgsmål eller lufte bekymringer og få svar fra deres ligesindede eller Bullguard supportpersonale.

Bundlinjen

Jeg vil ikke fortælle dig, at dette er det bedste antivirus på markedet, fordi det er det ikke. Jeg skal dog være ærlig og fortælle, at der ikke findes noget, som er det bedste antivirus, fordi hver bruger og hver husstand vil have forskellige og individuelle behov.

Som påpeget ovenfor - hvis du er en gamer, så er det klart det bedste valg. Hvis ikke, og hvis du leder efter et relativt billigt antivirusprogram (i sammenligning med nogle af konkurrenterne), vil jeg ikke holde mig tilbage fra at anbefale Bullguard. Når det er sagt, ville jeg nok gå op til mellem eller Premium-pakkerne, fordi den forholdsvis lille prisstigning tilføjer en masse nyttige funktioner.


BullGuard produktsammenligning

Antivirus
Internet Security
Premium Protection
1 år / 1 PC
1 år / Flere enheder
1 år / Flere enheder
Antivirus
Antiphishing
Anti-Malware
Anti-Ransomware
Adfærdsprogram
Sikker browsing
Sårbarhedsscanner
Game Booster
Firewall
Forældrekontrol
Cloud-integreret sikkerhedskopiering
PC-optimering
Hjemmenetværksscanner
Identitetsbeskyttelse
Android-beskyttelse
macOS-beskyttelse
Gratis automatiske opdateringer
Gratis ekspertsupport 24/7
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af BullGuard
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
BullGuard brugeranmeldelser
  • “Download det! Fremragende program og at bruge det er bare 1-2-3!! Opdater vira på ingen tid! Som jeg ser det, det bedste program!“
  • “Tilfreds. Efter min gode erfaring med Bullguard har jeg også installeret den på min mobil.“
  • “Helt cool, selv børn vil kunne bruge det. Det er bare så nemt at bruge. Det fandt og ødelagde tre ondsindede vira, da det startede.“
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud