BedsteAntivirus

Bedste antivirussoftware til Mac

Hvis du ejer en Mac og vil vide, hvilken antivirussoftware der giver den bedste beskyttelse, er du kommet til det rette sted. På dette websted har vi oplistet den bedste antivirus til Mac i 2023. Hvert produkt i denne liste er blevet valgt, fordi det er specialdesignet til at beskytte Mac-systemer og har scoret højt på at identificere og fjerne vira og malware.

Oplysninger om annoncør

Vores nr. 1 anbefaling | Førsteklasses sikkerhed og Særtilbud
Spar 84 %
up1
TotalAV

Vores samlede vinder - Top of the line antivirus-teknologi.

 • I 2023 blev TotalAV bedømt som AV-TEST'ens nr. 1
 • Bedste beskyttelse mod vira og phishing
 • Ekstra funktioner som Firewall, VPN og meget mere
 • Mest populære nye antivirusprogram
TotalAV Pro 2023 specialtilbud: SPAR 84 % i dag!
9,8
Bedst til Mac
819,00 kr.
Fra 131,00 kr.
Besøg websted
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
TotalAV Pro 2023 specialtilbud: SPAR 84 % i dag!
Spar 65 %
2
Intego

Pakket med funktioner og pålidelighed lavet specifikt til Mac's operativsystem

 • Eksklusiv sikkerhed for Apple-produkter siden 1997
 • Firewall-netværksbeskyttelse til hjemmet og på farten
 • Mac-forældrekontrol til at holde børnene sikre online
 • Renses og gør din Mac hurtigere
9,5
Fremragende
515,99 kr.
Fra 181,99 kr.
Besøg websted
Spar 57 %
3down
Norton

Norton er et af de mest kendte mærker på det konkurrenceprægede marked for antivirusprogrammer – og med god grund…

 • Beskyt din pc, Mac eller mobilenhed
 • Vandt "Best Protection Award" fra AV-TEST
 • Virus Protection Promise (pengene-tilbage-garanti)
 • Bedste funktioner til forældrekontrol
9,4
Meget godt
628,00 kr.
Fra 270,00 kr.
Besøg websted
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Spar 64 %
up4
Bitdefender

Bitdefender sikkerhedsløsninger får konstant topkarakterer fra forskellige testcentre og publikationer verden over

 • PC MAG Editor's Choice - 6 år i træk!
 • Absolut sikkerhed til Windows, Android, MacOS og iOS
 • 500 millioner tilfredse brugere over hele verden
 • Forældrekontrol giver forældre ekstra onlinesikkerhed
9,2
Meget godt
676,39 kr.
Fra 243,50 kr.
Besøg websted
Spar 60 %
5
Panda

Hos andre skal du betale ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje.

 • Gratis VPN inkluderet i hver pakke
 • Højeste beskyttelsesniveau
 • Ren brugergrænseflade
 • ingen påvirkning af ydeevne
9,1
Meget godt
386,15 kr.
Fra 154,46 kr.
Besøg websted
Spar 20 %
6
Avira

Avira Antivirus er et tysk selskab med mere end 30 års erfaring, så der er garanti for kvalitet

 • Førsteklasses malware-beskyttelse mod adware
 • Opdager ubesværet alle kendte ransomware-trusler
 • Kan reparere beskadigede filer
 • Letvægtsopdateringer påvirker ikke systemhastighederne
8,8
Godt
333,75 kr.
Fra 267,00 kr.
Besøg websted
7down
McAfee

McAfee har vundet mere end 50 priser for virusbeskyttelse sidste år

 • 30 dages pengene-tilbage-garanti
 • Meget brugervenlig anvendelse, installation og kontrol
 • Beskytter 325 millioner enheder verden over
 • AV-TEST har bedømt McAfee 6/6 på ydeevne
Tilbud ikke tilgængeligt

Har Macs virkelig brug for antivirussoftware?

På trods af, at Macs angribes sjældnere end andre platforme såsom Windows, er de ikke uovervindelig.
Det er korrekt, at Macs generelt er sikrere end deres Windows-modstykker af to årsager: Rent teknisk er det vanskeligere at udnytte Macs end Windows-pc'er. Apple er meget sikkerhed-bevidste, og deres operativsystemer synes at være sværere at infiltrere end Windows-systemer.

Den anden grund er, at der er færre Macs, end der er Windows-pc'er. Så når det kommer til Macs, er der færre mål for cyberkriminelle at udnytte, og disse er sværere at hacke. For et par år siden var Mac-brugere simpelthen ikke store nok til, at de var værd at gå efter.

Men nu vokser Macs’ popularitet, så hvis du ejer en Mac, bør du ikke lade ovenstående indebære, at du føler dig sikker. Truslen fra malware er steget for Mac-brugere i løbet af kort tid. Antallet af registrerede trusler er steget med mere end 60 % fra fjerde kvartal af 2018 til første kvartal af 2019. Adware bliver også mere udbredt med en stigning på over 200 % i samme periode.

Cyberkriminelle bliver smartere og grådigere. På verdensplan er det nu blevet anslået, at indtægterne forbundet med cyberkriminalitet på globalt plan er større end indtægterne fra den globale narkohandel!

Så risiciene bliver større, hvilket er grunden til, at du har brug for beskyttelse. Derfor er cybersikkerhed vigtigere end nogensinde, og god antivirussoftware er det bedste sted at starte, hvis du vil være sikker online.


Hvordan antivirussoftware hjælper dig med at forblive beskyttet online

Det er forbløffende, at de fleste mennesker ikke vil tænke over, om de skal spænde sikkerhedsbæltet, når de skal køre bil, eller tage hjelmen på, når de kører på cykel, men til gengæld tror de samme personer, at de kan tilbringe timer på at surfe på nettet og besøge alle former for hjemmesider uden at benytte anstændig antivirussoftware til at beskytte dem.

En omfattende antiviruspakke vil holde din Mac fri for malware, vil sørge for, at din enhed kører hurtigere, og beskytte dig mod enhver potentiel ransomware, phishing eller andre angreb på dine private filer og fotos.

De bedste antivirusprogrammer til Mac, som vi anbefaler ovenfor, kører i baggrunden og påvirker ikke dit systems ydeevne, så du vil ikke engang bemærke, at de kører og beskytter dig det meste af tiden. Samtidig sørger de for, at din computer er sikret mod alle de sædvanlige vira, trojanske heste, orme, og andre former for malware.

Ud over anti-malware beskyttelse giver en anstændig sikkerhedspakke også masser af funktioner til beskyttelse af privatliv og andre sikkerhedsfunktioner såsom to-vejs firewalls, beskyttelse til sociale medier og, hvis du har børn, masser af forældrekontrol.


Bør jeg anvende gratis Mac antivirus?

Mens der er færre anstændige gratis antivirus-værktøjer til rådighed til Mac end til Windows, er det altid bedre at installere en gratis antivirus end slet ingen.

Når det er sagt, der er nogle indlysende fordele ved at få en betalt premium sikkerhedspakke. En gratis antivirus vil ikke omfatte firewall, VPN til at beskytte din sikkerhed, konstante sikkerhedsopdateringer i realtid, forældrekontrol, automatisk backup af data og beskyttelse af e-mail og mod ransomware.

Ligesom med alt andet, får du, hvad du betaler for, og hvis du ønsker at surfe på nettet uden nogen bekymringer for dit privatliv, vil vi varmt anbefale, at du spenderer nogle kroner på at få den bedste sikkerhed til din Mac.

De betalte versioner tilbyder typisk årsabonnementer, der koster mindre end $50. Hvis du stadig ikke er sikker, har vi i øjeblikket et særtilbud på vores foretrukne antivirus til Mac. Du kan købe den fulde beskyttelsespakke for kun $24,99 – nedsat fra $49,99! Det er en 50 % rabat, som du kan få her og nu via vores link.

Du lader da heller ikke din gadedør være ulåst om natten, vel? Din Mac og iPhone har også brug for de bedste låse, så de kan holde dig sikker. I sidste ende er det meget nemmere at forhindre et angreb, end det er at rydde op efter de mange skader, når du først er blevet ramt.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kan Macs få virus?

I modsætning til hvad mange måske tror, får Macs såvel virus som andre typer malware. Ikke nok med det –din Mac® kan også blive hacket! Den eneste grund til, at der lader til at være færre tilfælde af hacking blandt Mac-brugere, er, at det bruges meget mindre. Det giver mere økonomisk mening for hackere at målrette deres aktiviteter mod Windows-brugere, der tegner sig for næsten 90 % af markedet, sammenlignet med Macs 10 %.

Har Mac ikke allerede et indbygget antivirusprogram?

Ja, men ligesom Windows Defender, er det middelmådigt i bedste fald. XProtect er kun i stand til at "opdage" en håndfuld filer, som Apple har identificeret som ondsindede. Hvis en trussel falder uden for den gruppe, Apple specifikt har udvalgt, f.eks. et phishing-/ransomware-angreb, vil din Mac f.eks. ikke kunne beskytte dig.

Men en simpel nulstilling er nok til at slippe af med vira, ikke?

Først og fremmest taler vi ikke om en simpel genstart her. Du er nødt til at gendanne til fabriksindstillinger, hvilket betyder, at hele harddisken bliver slettet – og dermed også alle dine filer. Selv dette er ingen garanti for, at alle spor af vira og malware bliver fjernet. Hvad er det bedste, man kan gøre? De gamle visdomsord: "forebyggelse er bedre end helbredelse" gælder her, så det er bedre at beskytte din Mac med anstændig antivirus-software.

Ansvarsfraskrivelse

Bedsteantivirus.com giver besøgende adgang til en gratis tjeneste. Vi kan dog modtage provision fra vores partnere, hvis du downloader software, der er anbefalet af os via vores link. Vi tilstræber at holde alle oplysninger så opdaterede som muligt, men kan ikke garantere, at dette altid vil være tilfældet.