BedsteAntivirus

Beskyt dine enheder nu - bliv ikke offer for cyberkriminalitet!

Vi tester og gennemgår de bedste antivirusprogrammer for at hjælpe dig med at beskytte dit privatliv online (og sørge for, at computeren bliver ved med at køre hurtigt og problemfrit).

Alle oplysningerne på dette websted er gratis, men vi modtager provision fra de forskellige programudbydere, når vores besøgende køber internetsikkerhedsprogrammer via vores websted.

Fordi vi har et tæt samarbejde med vores antiviruspartnere og har mange besøgende på vores websted, kan vi tilbyde særlige priser og tilbud, som du ikke finder alle andre steder.

Uanset om du har brug for antivirusprogrammer til flere enheder på dit kontor eller brug for beskyttelse til din personlige mobiltelefon eller hjemmecomputer, så har vi mange års erfaring på dette område og kan guide dig til den helt rigtige løsning. Med vores detaljerede og brugervenlige top-10-liste og sammenligningstabel kan du nemt finde ud af, hvilket antivirusprogram der passer bedst til dig.

Derfor er antivirusprogrammer vigtige

Antivirusprogrammer beskytter dine enheder mod skadelig software og opdager og fjerner disse, hvis du ved en fejl er kommet til at hente dem eller er blevet hacket.

Malware kan forårsage skade på din computer, mobiltelefon eller andre tilsluttede enheder ved at ødelægge og slette dine filer og indsamle dine personlige oplysninger som fx kreditkortnumre og adgangskoder, og den skadelige software kan sprede sig til andre enheder på dit netværk.


Måske har du aldrig selv oplevet et malwareangreb, eller måske tror du, at din enhed er uigennemtrængelig, fordi du bruger en adgangskode til dit wi-fi.

Desværre kan angrebene ske når som helst, hvis du ikke har den rette beskyttelse.

Hackere bliver stadig mere aggressive og bedre til at bryde igennem cybersikkerhedsbarrierer, fordi der er et stort incitament for dem. De kan få adgang til en overflod af værdifulde og følsomme oplysninger.

På et tidspunkt, hvor vi bliver mere og mere forbundet via vores telefoner, computere, smart-home-enheder, biler, tablets og ure, er det vigtigt, at du beskytter dig mod udefrakommende trusler. Ellers er du sårbar over for de alt for almindelige angreb, der forekommer hvert eneste sekund i døgnet.

Ved at investere i antivirusprogrammer beskytter du dig selv, din familie og din virksomhed fra at blive ofre for et cyberangreb.

Stadig ikke overbevist om, at du har brug for et anstændigt antivirusprogram? Her er nogle skræmmende statistikker:

  • Antallet af ransomware-angreb - de ondsindede programmer, der blokerer computere både i hjemmet og på arbejdspladser, indtil løsepengene er blevet betalt - er vokset betydeligt i de seneste 12 måneder - en stigning på 36 % på verdensplan.
  • Der er mere end 4.000 ransomware-angreb hver eneste dag!
  • 1 ud af 13 internetforespørgsler fører til ondsindede programmer
  • 554.159.621 unikke webadresser er blevet identificeret som ondsindede af internet antiviruskomponenter
  • 3.809.448 dokumenter bliver stjålet hver dag af cyberkriminelle
  • 1 ud af 131 e-mails indeholder et ondsindet program

    Beskyt dine enheder nu - bliv ikke offer for cyberkriminalitet!