BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
Bitdefender

Bitdefender anmeldelse

9,3
Meget godt
Vores dom: "Se på BitDefender, hvis dit mål er en uovertruffen performance og brugervenlighed. Uanset hvilken eller hvilke enheder, du bruger i øjeblikket, er der tale om et produkt, der passer til dine specifikke behov.""
Hent Bitdefender - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.bitdefender.com/særlige-tilbud

Virksomhedsbaggrund

BitDefender er en privatejet virksomhed, der blev etableret i 2001 af Florin Talpes i Bukarest i Rumænien. BitDefender er steget støt i rækken i løbet af de sidste par år, og i 2018 leverede de antivirusprogrammer til mere end 500 millioner brugere over hele verden. Også per 2018 er de på femtepladsen, når man rangerer efter global markedsandel for Windows antivirus-leverandører.

Præmier og priser

År efter år modtager BitDefender priser og anerkendelse fra branchen. For at nævne nogle få af deres seneste priser har de modtaget flere Advanced+ priser fra AV-Comparatives i det forgangne år. Disse priser inkluderer en pris for real-world-beskyttelse og en anden for beskyttelse mod malware. AV-Test har også flere gange tildelt dem priser for bedste performance og bedste beskyttelse. Dette er blot nogle af de mange priser, som BitDefender har vundet for deres antivirusbeskyttelsespakker.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at BitDefender vandt prisen for Product of the Year præsenteret af AV-Comparatives efter løbende at have fået Advanced+ rangeringer i kategorierne Real World Protection, Malware Protection, Performance, Malware Removal og False Alarms. BitDefender har taget denne pris to gange.

Sikkerhedsfunktioner

Som med de fleste antiviruspakker har BitDefender en gratisversion samt premium-versioner. Gratisversionen indeholder de grundlæggende redskaber til antivirus, trussels- og ransomwareforsvar samt forebyggelse af web-angreb, som holder dig fra at besøge skadelige websteder. For funktioner som forældrekontrol, en firewall og filkryptering skal du opgradere til en af deres førsteklasses sikkerhedspakker.

Med hensyn til beskyttelse mod skadelig software overgår BitDefender de fleste antiviruspakker. I en tredjepartstestning udført af AV-Comparatives ligger BitDefender højest, når det kommer til at blokere uønskede angreb.

Vi nævnte priser ovenfor, men det er også vigtigt at nævne tredjeparts laboratorietests, der udføres på antivirusprogrammer, og de scorer BitDefender modtager løbende.

Hvis jeg skulle opsummere dette med nogle få ord, ville det være, at BitDefender fortsætter med at vække beundring.

Udover ovennævnte Product of the Year-pris, uddelt af AV-Comparatives, har BitDefender opnået en AAA-certificering fra SE Labs og modtaget de højest mulige testresultater fra MRG-Effitas, som er en organisation, der tester effektivitet. Endelig har AV-Test Institute, som også tester og rangerer antivirusprogrammer, udarbejdet et pointsystem. BitDefender fik det højest mulige antal, nemlig seks point for hver testet kategori.

Yderligere funktioner

Som nævnt ovenfor har BitDefender forældrekontrol, men denne funktion er kun tilgængelig i deres premium-pakker. Disse pakker omfatter også webkamerabeskyttelse og en firewall.

BitDefenders mellempakke er en velafrundet pakke, der også indeholder en VPN. Det skal dog bemærkes, at den medfølgende VPN er begrænset til kun 200 MB trafik per dag per enhed. Det gælder også pakken i det øverste lag.

En helt klart unik funktion, der er tilgængelig i både mellem- og top-pakken, er noget, der hedder Online Banking Protection. Denne funktion, kaldet Safepay, giver dig en sikker, dedikeret browser, hvorigennem du kan foretage alle dine indkøb eller bankforretninger.

Brugervenlighed og performance

BitDefender har en ny brugergrænseflade, et sikkerhedsdashboard, der er let at forstå og let at navigere på. Når programmet kører i baggrunden, har det meget lidt indflydelse på systemets ydeevne, så du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt det sænker dits systems performance. Det er imidlertid meget langsomt, når det udfører den første diskscanning efter installation og opsætning.

Antal brugerlicenser og detaljer om pakkerne

Den grundlæggende forskel mellem de 3 vigtigste Bitdefender-pakker er, at kun den øverste pakke 'Total Security 2019' tilbyder beskyttelse til Windows, Mac, Android og iOS. De to andre pakker er kun egnet til Windows-pc'er. Heldigvis er prisforskellen ikke særlig stor, så vi anbefaler at tage toppakken, der dækker op til fem enheder i et år.

Kundesupport

BitDefender gør alt, hvad de kan for at tilbyde støtte til deres værdsatte kunder. Du har først mulighed for at søge efter svar i deres Knowledge Base-artikler samt et godt udvalg af videovejledninger.

Hvis du leder efter flere direkte supportmuligheder, kan du også finde en telefon- og chatmulighed. Endelig har de et travlt forum, hvor du kan finde hjælp fra dine BitDefender-kolleger eller support fra en BitDefender-medarbejder.

Bundlinjen

BitDefender er et fremragende program, der er prissat ekstremt konkurrencedygtigt på markedet, og med hensyn til sikkerhed er der lille forskel mellem mellem- og toppakken. Der er heller ikke en betydelig prisforskel mellem de to, men hvis du søger for at spare et par kroner, er mellempakken mere end acceptabel.

Om ikke andet; ud fra anmeldelser og priser, som dette produkt har fået, skal du være sikker på, at BitDefender kan beskytte dig og din husstand med al den internet-sikkerhed, du måtte have brug for.


Bitdefender produktsammenligning

Bitdefender Antivirus Plus 2024
Bitdefender Internet Security 2024
Bitdefender Total Security 2024
3 enheder
3 enheder
5 enheder
Windows-beskyttelse
Komplet databeskyttelse i realtid
Avanceret trusselsforsvar
Multilagsbeskyttelse mod ransomware
Anti-sporing
Forældrekontrol
Forebyggelse af webangreb
Wi-fi-sikkerhedsrådgiver
Sikker netbank
Bitdefender VPN
Adgangskodestyring
Bekæmpelse af phishing og svig
Sårbarhedsvurdering
Filmakulering
Beskyttelse mod webcam
Firewall til beskyttelse af personlige oplysninger
Beskytter filer
Filkryptering
Forebyggelse af netværkstrusler
Tyverisikring
Gør dine enheder hurtigere
macOS-beskyttelse
Android-beskyttelse
iOS-beskyttelse
Automatiske opgraderinger
Gratis onlinesupport
Hent Bitdefender - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.bitdefender.com/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af Bitdefender
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Bitdefender brugeranmeldelser
  • “Perfekt. Bruger Bitdefender på min pc, meget godt antivirusprogram. Har allerede beskyttet mig mod flere skurke :)“
  • “Min redning! Dette antivirus er simpelthen fantastisk. Man kan bare ikke lade være med at anbefale dette program!!! Derfor får det 5 stjerner.“
  • “Intet negativt om det. Jeg elsker det. Det gør, hvad det skal og har endnu mere på lager. Fungerer godt!“
Hent Bitdefender - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.bitdefender.com/særlige-tilbud