BedsteAntivirus

antivirusanmeldelser (Windows)

TotalAV
9,8
Bedste samlet set
"Fantastisk beskyttelse mod alle former for malware, masser af ekstrafunktioner og god værdi for pengene. Alt dette gør TotalAV til vores samlede vinder og den mest populære antivirus-suite."
Norton
9,5
Fremragende
"Norton antivirus er en pioner inden for branchen og har 39 gange vundet PCMag.coms Editors Choice Award. Forældrekontrolfunktionerne er også helt i særklasse."
Panda
9,4
Meget godt
"Hos andre betaler du ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje."
Bitdefender
9,3
Meget godt
"Se på BitDefender, hvis dit mål er en uovertruffen performance og brugervenlighed. Uanset hvilken eller hvilke enheder, du bruger i øjeblikket, er der tale om et produkt, der passer til dine specifikke behov.""
Intego
9,2
Meget godt
"Intego giver Mac-brugere rigtig god beskyttelse og omfatter en kraftfuld antivirus samt ekstra funktioner, såsom forældrekontrolfiltrering og et oprydningsværktøj. Via vores link får du en særlig 50 % rabat, hvilket gør dette til det bedste valg for Mac-ejere – både med hensyn til ydeevne og værdi for pengene."
Avira
9,1
Meget godt
"Hvis du er på udkig efter altomfattende beskyttelse, er du dækket ind med Avira. Surf ubekymret, vel vidende at du er beskyttet mod dem, der ville skade eller spionere på dig. Avira er efter vores mening en vinder!"
Heimdal
-
Tilbud ikke tilgængeligt
"Antivirusmarkedet har mange kraftfulde sikkerhedsløsninger. De fleste af dem har også en pris, der afspejler dette. Selvom Heimdal Securitys Thor Pro ikke er den "mest avancerede sikkerhedspakke, der nogensinde er bygget", gør dens dygtige netværksovervågning og fremragende systemsupport den til et værdigt valg."
PC Protect
8,6
Godt
"Denne 'Ultimative Antivirus' tilbyder en antivirus-motor, realtidsbeskyttelse, firewall, annonceblokering, diskoprydning, programopstartsstyring, en browser manager og meget mere ..."
BullGuard
8,5
Godt
"Der kommer konstant nye trusler og sikkerhedshuller. Vælg en antiviruspakke, der forbliver opdateret og løbende tager kampen op for at holde dig sikker online. Sådan et antivirusprogram er Bullguard."
McAfee
-
Tilbud ikke tilgængeligt
"Alt i alt består McAfees primære værdi i den brede vifte af tjenester og funktioner, den tilbyder, som alle samles for at gøre den overkommelig og anvendelig til storskalaanvendelse og multi-enhedsplaner, der drager fordel af at anvende samme sikkerhedssoftware."
Avast
-
Tilbud ikke tilgængeligt
"Af de fire tests, der køres af AV-Comparatives, har Avast opnået tre Advanced+ og en Advanced-rangering. Det er godt nok i mine øjne. Avast er i top 10 hele vejen.""
ZoneAlarm
-
Tilbud ikke tilgængeligt
"ZoneAlarm har en befæstet Firewall kombineret med licenseret antivirusbeskyttelse. En solid gratis version og et køligt kompendium af bonusfunktioner gør det til et ideelt valg til personlig brug."