BedsteAntivirus

antivirusanmeldelser (Windows)

TotalAV
9,8
Bedste samlet set
"Fantastisk beskyttelse mod alle former for malware, masser af ekstrafunktioner og god værdi for pengene. Alt dette gør TotalAV til vores samlede vinder og den mest populære antivirus-suite."
Norton
9,5
Fremragende
"Norton antivirus er en pioner inden for branchen og har 39 gange vundet PCMag.coms Editors Choice Award. Forældrekontrolfunktionerne er også helt i særklasse."
Panda
9,4
Meget godt
"Hos andre betaler du ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje."
Bitdefender
9,3
Meget godt
"Se på BitDefender, hvis dit mål er en uovertruffen performance og brugervenlighed. Uanset hvilken eller hvilke enheder, du bruger i øjeblikket, er der tale om et produkt, der passer til dine specifikke behov.""
Avast
9,0
Meget godt
"Af de fire tests, der køres af AV-Comparatives, har Avast opnået tre Advanced+ og en Advanced-rangering. Det er godt nok i mine øjne. Avast er i top 10 hele vejen.""
PC Protect
8,8
Godt
"Denne 'Ultimative Antivirus' tilbyder en antivirus-motor, realtidsbeskyttelse, firewall, annonceblokering, diskoprydning, programopstartsstyring, en browser manager og meget mere ..."