BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
Avira

Avira anmeldelse

Vores dom: "Hvis du er på udkig efter altomfattende beskyttelse, er du dækket ind med Avira. Surf ubekymret, vel vidende at du er beskyttet mod dem, der ville skade eller spionere på dig. Avira er efter vores mening en vinder!"
Hent Avira - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.avira.com

Virksomhedsbaggrund

Avira blev grundlagt i Tyskland i 1986 af Tjark Auerbach. Virksomheden har i øjeblikket mere end 500 medarbejdere og har kontorer i USA, Kina, Rumænien og Holland.

Præmier og priser

Aviras Antivirus Pro har vundet flere priser, og den seneste var i december 2018. Programmet var oppe mod flere andre programmer i Real-Word beskyttelsestesten, der udføres af AV-Comparatives, som er en uafhængig organisation, der vurderer og tester antivirusprogrammer. Det scorede topkarakterer i både False Positives and Protection-kategorierne og opnåede den prestigefyldte Advanced+ -certificering.

Også i december 2018 vandt Antivirus Pro Top Product mærket i AV-Tests månedlige forbrugerprodukttest og scorede perfekte scores i alle tre kategorier af Performance, Beskyttelse og Brugervenlighed.

Sikkerhedsfunktioner

Avira tilbyder både gratis og opgraderede versioner af deres prisvindende antivirus. Alle versioner tilbyder enestående beskyttelse mod virus, adware og spyware. De vil også blokere alle kendte ransomware-angreb samt inficerede og/eller phishing-websteder. Den midterste betalte version går et par skridt længere og beskytter dig også mod nyudviklet ransomware.

Som nævnt ovenfor har Pro-versionen modtaget flere priser inden for branchen. For eksempel fik de i hver måned i 2018 tildelt priser. Ifølge AV-Comparatives seneste tests blokerede Avira Pro fremragende 98,8 % af alle ondsindede angreb. Det er et antivirus, du kan have tillid til!

Yderligere funktioner

Leder du efter en antiviruspakke med nogle flere funktioner? Så tag et kig på Avira Internet Security Suite. Du får en ekstra fordel i form af adgangskoder, som automatisk genereres og gemmes. Så behøver du ikke længere holde styr på dine adgangskoder i et regneark.

Ønsker du at få adgang til indhold fra hele verden eller surfe anonymt? Aviras Prime Suite inkluderer også Phantom VPN Pro.

Brugervenlighed og performance

Uanset hvilken pakke du vælger, kan du være sikker på, at Avira ikke vil overbelaste dit system. Programmet er let og hurtig, så systemets performance aldrig påvirkes af de processer, som dit antivirusprogram kører.

Både på mobil- og desktopversionerne er brugergrænsefladen ligetil og nem at navigere.

Antal brugerlicenser og detaljer om pakkerne

Afhængigt af den pakke, du køber, dækker den enten 1 eller 5 enheder

Ved at at vælge at blive faktureret årligt sparer du penge, så det er den bedste deal.

For så vidt angår de forskellige pakker, tror jeg, jeg ville hoppe direkte til Prime-pakken, da den indeholder en VPN. Mellempakken indeholder en Password Manager, hvilket er fantastisk, men jeg tror, at du også med den betydelige prisstigning får en bedre deal.

Kundesupport

Avira tilbyder ikke chat support, men de har både telefon og e-mail-support til kunder, der har premiumprodukter. De har også en omfattende videnbase, så hurtige svar er ofte tilgængelige.

Bundlinjen

Hvis du er på markedet efter et nyt antivirusprogram, kan du være sikker på Avira. En af deres pakker vil imødekomme - og overgå - dine behov. Ganske mange af deres tjenester tilbydes også ad hoc, hvilket jeg synes er en stor fordel for dem, der gerne selv vælger for at sammensætte en pakke, der passer til deres specifikke behov.

Når du tjekker Aviras priser over for deres konkurrenter, ser de ud til at være lidt dyrere ved første øjekast. Men når du tager højde for de dæknings- og beskyttelsesfunktioner, der tilbydes, samt de standarder, den opfylder, vil du indse, at prisen er berettiget.

Alt dette - og det er tilgængeligt på alle top desktop og mobile operativsystemer. Hvem mere kan man bede om?


Avira produktsammenligning

Avira Antivirus Pro
Avira Internet Security Suite
Avira Prime. Til alle dine enheder.
Blokerer malware og inficerede websteder
Genererer unikke og stærke adgangskoder
Scanner hjemmenetværket for sårbarheder
Retter 200 indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger
Opdaterer automatisk din software og dine drivere
Giver dig besked om sårbare onlinekonti
Blokerer avancerede ransomware-angreb
Inkluderer kundesupport
Optimerer din hastighed med 30 førsteklasses tune-up-værktøjer
Anonymiserer og sikrer din surfing med ubegrænset VPN
Sikrer fem enheder
Inkluderer premium-apps til Android og iOS
Hent Avira - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.avira.com
Skriv anmeldelse af Avira
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Avira brugeranmeldelser
  • “Antivirus er godt, men med gratisversionen vil de hele tiden have dig til at opgradere (med ekstra omkostninger)“
  • “Trækker virkelig lidt på systemressourcer og svigter aldrig. Anbefales!“
  • “Jeg er super tilfreds. Jeg har ejet dette program i næsten et år nu. Det fungerer pålideligt og advarer mod trusler rettidigt.“
Hent Avira - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.avira.com