BedsteAntivirus

Bedste antivirus-apps til mobiltelefoner

Smartphone malware er et stigende problem. Beskyt din enhed med de førende antivirus-apps på markedet i dag.

Oplysninger om annoncør

Vores nr. 1 anbefaling | Førsteklasses sikkerhed og Særtilbud
Spar 80 %
up1
TotalAV

Vores samlede vinder - Top of the line antivirus-teknologi.

 • I 2024 blev TotalAV bedømt som AV-TEST'ens nr. 1
 • Bedste beskyttelse mod vira og phishing
 • Ekstra funktioner som Firewall, VPN og meget mere
 • Mest populære nye antivirusprogram
9,8
Bedst til mobil og tablet
74,21 kr.
Fra 14,84 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Spar 72 %
2
Norton

Norton er et af de mest kendte mærker på det konkurrenceprægede marked for antivirusprogrammer – og med god grund…

 • Beskyt din pc, Mac eller mobilenhed
 • Vandt "Best Protection Award" fra AV-TEST
 • Virus Protection Promise (pengene-tilbage-garanti)
 • Bedste funktioner til forældrekontrol
9,3
Fremragende
629,00 kr.
Fra 179,00 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Spar 50 %
3down
Panda

Hos andre skal du betale ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje.

 • Gratis VPN inkluderet i hver pakke
 • Højeste beskyttelsesniveau
 • Ren brugergrænseflade
 • ingen påvirkning af ydeevne
9,1
Meget godt
370,99 kr.
Fra 185,49 kr.
Besøg webstedet
Spar 45 %
up4
Bitdefender

Bitdefender sikkerhedsløsninger får konstant topkarakterer fra forskellige testcentre og publikationer verden over

 • PC MAG Editor's Choice - 6 år i træk!
 • Absolut sikkerhed til Windows, Android, MacOS og iOS
 • 500 millioner tilfredse brugere over hele verden
 • Forældrekontrol giver forældre ekstra onlinesikkerhed
8,8
Meget godt
529,98 kr.
Fra 291,49 kr.
Besøg webstedet

Har du brug for antivirus-software til din mobilenhed? Her er nogle skræmmende fakta

Alene i september 2019 afdækkede forskere i alt 172 inficerede apps i Play-butikken. Det værste af det hele? Disse apps var blevet installeret over 335 millioner gange, før de blev opdaget af sikkerhedseksperter.

De pågældende apps gav sig ud for at være legitime tjenester, herunder spil, hjælpeprogrammer, fotoredigeringssoftware og fotogallerier.

Android-styresystemets Joker-familie blev fundet at være blevet indlejret i blandt andet Android-hjælpeprogrammer, kamera plug-ins og billedredigeringsprogrammer. Joker indeholder noget af den funktionalitet, man typisk finder blandt trojaner malware, herunder bagdørsinstallation for at forblive uændret, tyveri af følsomme oplysninger om håndsæt og brugeroplysninger og en særlig hang til at stjæle finansielle oplysninger.

Det menes, at op til 800.000 Android-brugere er blevet påvirket, og at oplysninger, herunder navne, oplysninger om håndsæt og placeringer kan være blevet stjålet.

Selv om det er mindre sandsynligt, at din Apple iPhone eller iPad bliver inficeret med malware i forhold til en Windows eller Android-enhed, det betyder ikke, disse enheder er helt immune.

Uanset om det er ondsindede websteder, irriterende reklamer, webtrackere eller bare nogen, der snupper oplysningerne på din enhed, når du ikke ser det, er der masser at bekymre sig for, hvis du ejer en iPhone.

Som smartphone-bruger gemmes rigtig meget af dit privatliv på din mobilenhed, herunder banklogins, private fotos, e-mail, sociale medier og meget mere. Forestil dig nu, at alle disse oplysninger bliver stjålet, tabt eller ændret uden din tilladelse. Så vil du nok være enig med os i, at vores mobilenheder faktisk er mere udsatte for brud på sikkerheden og privatlivets fred end stationære eller bærbare computere.

Virus og anden malware er ligeglad med, hvilken enhed du har. Selvom iPhones er absolut sikrere end Android-enheder, kan malware trænge ind i din iPhone, da disse ondsindede programmer ofte har evnen til at springe fra enhed til enhed. Det sker fx via e-mail, via en lokal wi-fi-forbindelse på et hotel eller i en lufthavn eller via SMS og andre beskedtjenester.

Tror du, at det er noget, der sker sjældent? Ifølge de seneste statistikker, finder et hackerangreb sted hver 39. sekund, og hvert år påvirkes en ud af tre amerikanere. Dette er præcis, hvad en antivirus-app er skabt til at forhindre på din smartphone.

Hvis du ikke ønsker at blive offer for cyberkriminalitet, er det at have de bedste sikkerhedsapps installeret på dine enheder helt afgørende.


Sådan tester vi de bedste smartphone-sikkerhedsapps

Mange store navne inden for antivirus- og sikkerhedsprogrammer har produkter, der er særligt skræddersyet til enheder, der anvender mobile operativsystemer såsom Android og iOS.

I vores rangering og research ser vi specifikt på:

1. Hvor godt antivirus-appen beskytter disse enheder mod virus, ransomware, trojanske heste og anden malware
2. Hvor meget arbejdshukommelsen og behandlingshastigheden påvirkes
3. Hvilke andre sikkerhedsfunktioner end antivirus-beskyttelse, der følger med
4. Anmeldelser af førende uafhængige testlaboratorier, forbrugerundersøgelser og kundeanmeldelser.


”Must-have”-funktioner i de førende antivirus apps til din mobil:

De bedste antivirus-apps beskytter ikke kun din enhed mod malware, virus eller trojanske heste. De sikkerhedsapps, vi anbefaler ovenfor, kan også gøre følgende:

+ Scanner efter nye vira og de seneste trusler i realtid til daglig for at sikre, at din enhed er beskyttet 24/7.
+ Rydder konsekvent op på telefonen, hvorved hukommelsen boostes.
+ Sletter ubrugte og redundante apps for at forlænge enhedens batterilevetid.
+ Sikkerhedskopierer automatisk personlige filer fra din enhed, så dine vigtige data altid opbevares sikkert i skyen, hvis du mister din telefon.
+ Lader dig at surfe anonymt via indbygget VPN for at øge dit privatliv.
+ Scanner alle anvendte wi-fi-netværk for at sikre, at du ikke bliver hacket, når du er i lufthavnen, på hotellet eller på andre offentlige wi-fi-netværk.
+ Har avanceret 'Find min telefon'-tracker, som finder din enhed, hvis den nogensinde bliver tabt eller stjålet.
+ Og meget mere ...

Alle ovenstående funktioner vil forbedre din sikkerhed uden at sænke hastigheden på din telefon eller på anden måde negativt påvirke din brugeroplevelse.

Vores liste over de bedste antivirus-apps vil give dig den ekstra beskyttelse, du har brug for, så du kan bruge din enhed til sit fulde potentiale, uden at skulle frygte hacks, ransomware eller andre vederstyggeligheder!

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Har mobiltelefoner brug for en antivirus-app?

Ja, vores smartphones er i det væsentlige håndholdte computere. Det betyder, at din mobiltelefon er lige så modtagelig for virus som dine stationære og bærbare computere. Der er en række måder, hvorpå cyberkriminelle kan bryde igennem din telefons forsvar. Der er nogle handlinger, der udgør trusler i sig selv. Dette er bl.a. download af apps (udenom officielle butikker), hvis du mister din telefon, offentlige wi-fi netværk, mellemmandsangreb, og meget mere.

Kan en Android-enhed blive inficeret med virus?

Desværre, ja. Androids kode er open source, hvilket gør den særligt sårbar over for malware og andre ondsindede trusler. Android dominerer også OS-markedet med en andel på 72 %, hvilket gør det til et attraktivt mål for hackere. Din telefon kan få virus gennem falske tekstbeskeder eller e-mail, falske apps, offentligt wi-fi eller ondsindede reklamer.

Kan en iPhone blive inficeret med malware?

Selvom de ikke er så tilbøjelige som Android-enheder, kan iPhones også blive inficeret med malware og vira. Dette bliver mere og mere almindeligt, især via inficerede e-mails eller ved at downloade apps uden for App Store.

Hvordan ved jeg, at min telefon er blevet inficeret med virus eller malware?

Der er visse tegn på, at du skal passe på. Hvis din telefons batteri eller lagringsplads drænes hurtigere end forventet, hvis du begynder at se apps, som du ikke kan huske, at du har downloadet, hvis du bliver bombarderet med pop-up-annoncer, oplever at apps pludselig går ned, eller hvis dit dataforbrug er usædvanligt højt, skal du helt sikkert køre en antivirusscanning på din telefon.

Hvordan ved jeg, om et antivirusprogram er kompatibelt med min telefon?

De bedste antivirus-apps, vi anbefaler på denne side, er alle kompatible med store smartphone-mærker, herunder, men ikke begrænset til: Samsung Galaxy, Apple iPhone, Google Pixel, Motorola, Huawei, Xiaomi, OnePlus og LG.

Ansvarsfraskrivelse

Bedsteantivirus.com giver besøgende adgang til en gratis tjeneste. Vi kan dog modtage provision fra vores partnere, hvis du downloader software, der er anbefalet af os via vores link. Vi tilstræber at holde alle oplysninger så opdaterede som muligt, men kan ikke garantere, at dette altid vil være tilfældet.