BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
Avast

Avast anmeldelse

9,0
Meget godt
Vores dom: "Af de fire tests, der køres af AV-Comparatives, har Avast opnået tre Advanced+ og en Advanced-rangering. Det er godt nok i mine øjne. Avast er i top 10 hele vejen.""
Hent Avast - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.avast.com/da-dk/særlige-tilbud/55%-rabat

Virksomhedsbaggrund

Avast er et børsnoteret selskab, der blev etableret i 1988 i Prag i Tjekkiet. Grundlæggerne er Eduard Kucera og Pavel Baudiš. Selskabets datterselskaber er AVG technologies og HideMyAss! Virksomheden har på nuværende tidspunkt ca. 1700 medarbejdere.

Præmier og priser

Med hensyn til deres Windows-sikkerhedssoftware fortsætter Avast med at modtage priser og anerkendelse. Disse priser omfatter en PCMag Editor's Choice-pris for Best Free Anti-Malware og en Advanced+-pris fra AV-Comparatives i deres Real-World Protection-test. De har også fået anerkendelse fra CNET for at være deres mest downloadede program.

Sikkerhedsfunktioner

Som nævnt ovenfor leverer Avast et antivirusprogram med masser af funktioner. Og hvis du har brug for beskyttelse til en pc, en Mac, Android, et Apple-produkt eller endda dine Internet of Things-enheder, har Avast en sikkerhedspakke til dig. Gratispakken er meget grundlæggende og giver dig overlegen beskyttelse mod skadelig malware, sikkerhed mod svagheder i dit wi-fi-netværk og en mulighed for at sikre dine adgangskoder.

Der er ingen tvivl om, at softwaren er imponerende, når man ser på resultaterne i flere tredjepartstests. Avast placerer sig konsekvent i toppen og slår sine konkurrenter. For eksempel giver test udført af AV-Test Institute resultater i 4 separate kategorier med den højest mulige samlede score på 18. Avast scorede 17,5. Resultater der er så høje, eller endnu højere er normen for Avast antivirus.

Med hensyn til beskyttelse mod malware og phishing kan du være sikker på, at Avast dækker dig. Da der er masser af phishing-websteder, da de er ekstremt nemme at oprette og starte, er det afgørende, at alle enheder i dag har en form for beskyttelse mod det uønskede. Igen er Avast topscorer, når det kommer til at beskytte dig mod phishing-angreb. I en nylig uafhængig test scorede Avast fremragende 98 procent i blokering ved en række tests, den blev udsat for.

Yderligere funktioner

I modsætning til nogle af sine konkurrenter tilbyder Avast ikke forældrekontrol. Men da ikke alle er forældre, kan dette ikke være en deal-breaker. Hvis du holder dit webcam kørende, eller hvis du ofte har følsomme dokumenter på din enhed, som du ikke længere har brug for, kan du være interesseret i nogle af de funktioner, der tilbydes i de større pakker. Disse omfatter en ny funktion, der vil stoppe webcam-spionering og en funktion, der permanent vil fjerne alle følsomme filer eller dokumenter, du har på dit system, men ikke længere bruger. Den dyreste pakke, Ultimate, indeholder også en VPN og en komplet adgangskodeadministrator. Denne adgangskodeadministrator er mere end den adgangskode-manager, der tilbydes i de andre pakker.

Brugervenlighed og performance

Installeringen er hurtig og nem, og brugerne får en forhåndsforklaring på, hvordan Avast håndterer dine ikke-personlige data, og du får mulighed for at afslå at dele disse data, hvis du ønsker det. Hovedvinduet eller instrumentbrættet er godt udformet og nemt at navigere.

Med hensyn til performance og programmets indflydelse på dit eget system, mens det kører, får Avast for det meste fremragende karakterer i tests udført af AV-Comparatives. Ifølge disse tests er der i de fleste tilfælde ingen væsentlig indflydelse på dit system. Men der er nogle små performanceproblemer, når det kommer til at installere eller afinstallere applikationer, samt noget performanceforsinkelse, når antivirus først er installeret og gennemfører sin første scanning. Men med undtagelse af disse to ting har Avast ingen indflydelse på systemets performance.

Kundesupport

Avast tilbyder et stort udvalg af videnbaserede artikler og ofte stillede spørgsmål. De har også et forum. De har, hvad der ser ud til at være betalt telefonsupport, og du kan sende en e-mail og bede dem om at kontakte dig. Du skal dog gøre mange krumspring og udfylde en fuld formular for blot at få hjælp. Det er ikke frygtelig brugervenligt efter min mening.

Bundlinjen

Til trods for de få ovennævnte klagepunkter tilbyder Avast et solidt program. Du kan være sikker på, at du er beskyttet mod malware og phishing, og hvis du bruger en betalt version - meget andet. De fortsætter med at udkonkurrere mange andre udbydere og klarer at gøre det til en rimelig pris.

I sidste ende siger jeg: gør det!


Avast produktsammenligning

FREE ANTIVIRUS
INTERNET SECURITY
PREMIER
ULTIMATE
Bloker vira og anden malware
Scan efter svagheder i wi-fi-sikkerheden
Beskyt dine adgangskoder
Undgå falske websteder for mere sikker webhandel
Kør sikkert mistænkelige apps
Bloker hackere med avanceret firewall
Bloker irriterende spam- og phishing-mails
å et ekstra lag ransomware-sikkerhed
Stop webcamspionage
Slet permanent følsomme filer
Opdater automatisk apps
Indeholder Avast Cleanup Premium
Indeholder Avast SecureLine VPN
Indeholder Avast Passwords Premium
Hent Avast - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.avast.com/da-dk/særlige-tilbud/55%-rabat
Skriv anmeldelse af Avast
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Avast brugeranmeldelser
  • “Godt produkt til beskyttelse af bærbar mv. Opstarten af systemet sænkes en smule, men det virker problemfrit.“
  • “Hurtigt, perfekt, ukompliceret, 5 stjerner+ Nem håndtering, perfekt at bruge og performance.“
  • “Har brugt Avast i meget lang tid og er meget tilfreds med det i enhver situation.“
Hent Avast - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.avast.com/da-dk/særlige-tilbud/55%-rabat