BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør

Heimdal anmeldelse

-
Tilbud ikke tilgængeligt
Vores dom: "Antivirusmarkedet har mange kraftfulde sikkerhedsløsninger. De fleste af dem har også en pris, der afspejler dette. Selvom Heimdal Securitys Thor Pro ikke er den "mest avancerede sikkerhedspakke, der nogensinde er bygget", gør dens dygtige netværksovervågning og fremragende systemsupport den til et værdigt valg."
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud

Om virksomheden

Heimdal Security er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2011. Virksomheden er tro mod sine rødder og har opkaldt sine produkter efter den legendariske nordiske figur: Thor.

Selvom Heimdal er en ung virksomhed sammenlignet med andre navne i sikkerhedsbranchen, er de gradvist på vej mod toppen. Virksomheden er fast besluttet på at udvikle nye teknologier til at beskytte deres brugere mod sikkerheds- og cybertrusler.

Præmier og anerkendelser

Siden grundlæggelsen i 2011 har virksomheden beskyttet brugere mod utallige cyberkriminalitetsangreb og datasikkerhedstrusler. Deres værdsatte kundekreds er vokset støt til over 600.000 brugere og 5.000 virksomheder. På grund af deres fremragende support er de blevet anerkendt med internationale priser i de seneste par år.

• Heimdal Antivirus vandt "Most Educational Security Blog" i 2016.
• I 2017 blev antivirusløsningen nomineret til "Anti-virus Solution of the Year".
• Ved Computing Security Awards 2018 blev virksomheden kronet som vinderen i kategorien "Anti-Malware Solution of the Year".

Sikkerhedsfunktioner

Thor Premium er et af de mest avancerede trusselsovervågningssystemer, og det blokerer alle eksterne trusler. Men det mangler evnen til at fjerne eksisterende trusler. Alligevel er Heimdals næste generations trusselsdetektering en smart funktion at have for enhver bruger.

DarkLayer Guard er en omfattende firewall-funktion, der tilbyder realtids-tovejsbeskyttelse. Funktionen blokerer overførsel af alle DNS-, HTTP- og HTTPS-pakker, så snart de anses for mistænkelige.

X-Ploit Resilience sørger for, at der ikke er nogen ikke-reparerede sårbarheder tilbage i systemet. Derved er systemet beskyttet mod sikkerhedstrusler som zero-day angreb, omdirigering af trafik og data-læk.

Antivirusprogrammet holder også øje med enhedens infrastrukturkommunikation, som forhindrer virus i at angribe dybprocesser i systemet. Denne funktion af Vector Detection bruger andengenerationsdetektering til at beskytte systemets firmware.

Yderligere funktioner

Thor Premium Home leveres med tilføjelser, der forbedrer softwarens overordnede egenskaber.

Auto-opdateringen kombineret med øjeblikkelig software patching sikrer, at softwaren er opdateret. TTPC-værktøjet giver brugerne mulighed for at inspicere, hvilke processer antivirusprogrammet har blokeret, og frigive dem, hvis der er behov for dette.

Programmet tager sig af sårbarheder via flere beskyttelseslag. Sikkerhedslag som Anti-Ransomware, Anti-Malware og Anti-Scam beskytter brugeren mod en række cybertrusler. Heimdal indeholder også en webbeskyttelsesfunktion, der er afgørende for at blokere skadelige websites.

Brugervenlighed

Heimdal antivirusprodukter er enkle at konfigurere og nemme at bruge. Det eneste, du skal gøre, er at downloade en installationsfil fra webstedet og lade den starte en definitionsopdatering. Så snart den er installeret, starter den et værktøj med navnet "Heimdal Agent" på hovedinstrumentbrættet.

Brugere kan vælge mellem tre udseender på brugergrænsefladen, så den passer til deres smag. Brugerne kan også overbliksrapporter over systemets helbred via instrumentbrættet. Programmet har begrænsede men fokuserede funktioner, så det har en ren brugergrænseflade.

Antal brugerlicenser og produkter

Virksomhedens produktgrundlag er bredt og dækker både indenlandske brugere såvel som virksomhedskunder. Der er udgivet en gratisversion for kunderne, så de kan få et grundlæggende indblik i produktet.

Hver forbruger har forskellige behov, og virksomheden tilbyder faste priser for deres private kunder. Der er et udvalg af pakker og produkter, som brugerne kan vælge alt efter deres behov. Desuden tilbyder virksomheden for nemheds skyld en ekstraordinær 30-dages pengene-tilbage-prøveperiode.

Tjek oversigten nedenfor og klik på vores link for at lære mere om de mange forskellige pakker, der tilbydes.

Kundesupport

Kundesupport er måske den mest undervurderede funktion ved ethvert produkt. I Heimdals tilfælde er dette en af dets største forcer. Selv om antivirusprogrammet ikke har en supportafdeling i selve applikationen, har webstedet et utroligt "Uddannelsescenter".

FAQ- og Support-sektionerne på webstedet har omfattende dokumentation. Kendte problemer, nye sikkerhedsteknikker og alle de seneste opdateringer i cybersecurity-verden er der også detaljerede oplysninger om til brugerne.

Virksomheden anvender også til et ekspres-e-mail-billetsystem, som brugerne kan anvende, hvis de står over for et problem, som de således kan rapportere. Uddannede repræsentanter reagerer på disse billetter, og de er tilgængelige for kunderne døgnet rundt.

Bundlinjen

Selvom Heimdal Antivirus ikke er en komplet sikkerhedspakke, så slår Thor Premium de fleste cybersikkerhedstrusler i kraft af den anvendte anden-generations malware-opdagelse og streng overvågning på lavt niveau.


Heimdal produktsammenligning

THOR FORESIGHT HOME
THOR VIGILANCE HOME
THOR PREMIUM HOME
1 År / 3 Pc'er
1 År / 3 Pc'er
1 År / 3 Pc'er
Enestående trusselsforebyggelse imod den mest avancerede ransomware, virusser, spyware og APT'er
Enestående trafikbaseret malware detektion og blokering, inden den når din pc
Flerlags, AI-drevet beskyttelse
Sikrer din webbrowsing
Sikrer din netbank og betalinger
Beskyttelse imod phishing
Stopper cyberkriminelle i at udvinde personlige data
Blokering af datalæk
Opdaterer automatisk dine apps for at lukke sikkerhedshuller på din pc
Installerer din yndlingssoftware sikkert og bekvemt
Firewall integration
Næstegenerations antivirusprogram
* Lokal signatur / Filbaseret skanning
* Realtids cloud-skanning
* Antivirus sandkasse og bagdørsinspektion
* Heuristisk / Behavior-baseret skanning
Letvægtsinstallation og jævn præstation
Meget let at bruge
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af Heimdal
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Heimdal brugeranmeldelser
  • “Har brugt Heimdal Pro i mere end et år nu. Faktisk købte jeg det på grund af Nortons malware-beskyttelse (som ikke er alt for kompetent på det punkt). Over tid har jeg lært, at auto opdateringsværktøjet også er praktisk. Alt i alt et meget godt, solidt program.“
  • “Nogle gange bliver websites, jeg ved er sikre, blokeret. Men det er bedre at have et filter, der er for stramt end det modsatte... Support besvares inden for 24 timer på en meget tilfredsstillende og detaljeret måde.“
  • “Nemt at bruge. Beskytter også mod værktøjslinjer i browser.“
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud