BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
Panda

Panda anmeldelse

9,4
Meget godt
Vores dom: "Hos andre betaler du ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje."
Hent Panda - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.pandasecurity.com/særlige-tilbud/50%-rabat

Virksomhedsbaggrund

Panda Security blev grundlagt i 1990 i Madrid i Spanien. I 2005 blev de rangeret som den fjerdestørste antivirusleverandør i verden. De har datterselskaber overalt i USA og Storbritannien samt franchiseaftaler i 44 lande. I 2009 flyttede det amerikanske datterselskab sit hovedsæde til Orlando i Florida. Virksomheden har i dag ca. 450 medarbejdere og en anslået årlig omsætning på 66,1 mio.

Præmier og priser

Panda Security får konsekvent Editor's Choice-priser og trofæer. Nogle bemærkelsesværdige tidligere priser inkluderer flere Real-World beskyttelsestests fra AV-Comparatives for Panda Antivirus. Andre priser inkluderer en Editor's Choice-pris fra PCMag - også til Panda Antivirus.

Og forresten: hvis du leder efter en virksomhedsløsning, er Panda den klare vinder med deres Adaptive Defense software. IT Pro, der er rangeret som et af Storbritanniens mest indflydelsesrige teknologiske websteder, tildelte Panda Adaptive en femstjernet anmeldelse i september 2018.

Sikkerhedsfunktioner

Det er min mening, at for den gennemsnitlige husstand er Panda Dome Advanced nok den bedste pakke. Den omfatter antivirus, wi-fi beskyttelse, en personlig firewall, samt beskyttelse mod ransomware og alle typer af vira. Herudover tilbyder den også forældrekontrol.

Ifølge en anmeldelse i PCWorld giver Panda wi-fi-beskyttelse dig nem mulighed for at se, hvad der foregår i dit netværk. Og selvom brugergrænsefladen måske ikke er helt intuitiv, er niveauet af sikkerhedsgennemgange, som din router gennemgår, nyttigt og hjælpsomt. Hvis forbindelsen til din router ikke anses for at være sikker nok, vil Panda anbefale en ændring.

Panda har fået nogle imponerende testresultater fra AV-Comparatives. Det er vigtigt at bemærke, at mens disse tests er baseret på Pandas gratis antivirusprogram, anvendes de samme komponenter i præmiepakkerne. I den seneste test blokerede Panda 100 % af de eksempler, der blev brugt i den pågældende real-world-test, og 99,99 % af de malware-eksempler der blev testet med.

Der er ingen tvivl, at det er imponerende resultater.

Yderligere funktioner

Både gratis til premium-versionerne fra Panda Security indeholder en fremragende pakke af funktioner. Funktioner, der er nemme at implementere og giver dig komplet sikkerhed i form af en letvægtssoftware, der ikke sænke hastigheden. Selv om den har begrænsninger, er gratisversionen fremragende til det, den kan.

Deres premiumpakker spænder fra en Essential-pakke til Premium-pakken. Essential-pakken indeholder firewall og wi-fi-beskyttelse. Derefter kommer Advanced-beskyttelsespakke, som også omfatter beskyttelse mod ransomware og alle vira samt forældrekontrol. Complete-pakke, som er det næste niveau, tilføjer databeskyttelse og en adgangskodeadministrator, mens den øverste pakke, Premium, tilføjer på en fuldt udstyret VPN.

Brugervenlighed og performance

Panda har en god ren brugergrænseflade, der er ens på tværs af alle enheder. Den er brugervenlig og nemt at navigere i. Et andet plus er, at alle Pandas programmer er letvægtsprogrammer, hvilket betyder, at de ikke bruger systemprocesser og bremser andre åbne programmer.

Antal brugerlicenser og detaljer om pakkerne

Antivirus til Windows består af fire forskellige beskyttelsesniveauer, mens Antivirus til Mac består af to beskyttelsesniveauer.

Windows-versionen har Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete og endelig Panda Dome Premium. Hvis du er en Mac-bruger, er dine muligheder Essential og Premium.

For en sammenfatning af, hvilke pakker der har hvilke funktioner, se nedenfor.

Bemærk, at de alle fås som gratis prøveversioner, så du har mulighed for at afprøve dem, før du beslutter dig for at købe.

Panda Security tilbyder et forbløffende udvalg af funktioner. Hvis du bruger meget tid online-surfing, downloading eller noget andet, vil disse priser i sidste ende være en god handel. Som med alt kommer koster kvalitet...

Kundesupport

For dem, der søger et antivirusprogram med ekstraordinær support, så er Panda Security det helt rigtige. Standardsupport tilbydes over telefonen fra mandag til fredag fra kl. 8 til kl. 17, og for dem med en premium-pakke tilbydes der 24/7 telefonsupport. Websupport og e-mail er også tilgængelig, og Panda er en af de højest rangerede virksomheder med hensyn til support inden for antivirus.

Bundlinjen

Selv den gratis antiviruspakke, Panda tilbyder, giver fremragende beskyttelse. Og premiumpakkerne er endnu bedre og byder på meget mere. Og mens premium-pakkerne ikke er billige, og det er ikke til diskussion, så er de prisen værd. Når det kommer til antivirusprogrammer, ved Panda, hvad de laver.


Panda produktsammenligning

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Antivirusbeskyttelse med firewall
Antivirusbeskyttelse i realtid af Mac- og Android-enheder
Gratis VPN – Begrænset til 150 MB/dag
Beskyt dit wi-fi-netværk mod hackere og nysgerrige naboer
Scan eksterne/USB-enheder, og hold dem sikre mod enhver form for trusler
Forældrekontrol
Identitetsbeskyttelse til onlinesikkerhed under browsing, shopping og bankforretninger
Ransomware cyberangreb og avanceret trusselsbeskyttelse
Data Shield - Krypterer dine fortrolige oplysninger
Adgangskodestyring
Oprydningsværktøj
Premium Ubegrænset VPN
Ubegrænset premium teknisk support 24/7
Hent Panda - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.pandasecurity.com/særlige-tilbud/50%-rabat
Skriv anmeldelse af Panda
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Panda brugeranmeldelser
  • “Gør, hvad det skal. Gør, hvad det skal fejlfrit. Ukompliceret og nemt at bruge.“
  • “Det er for sejt! På et tidspunkt havde jeg tre aktive vira. Et tryk på en knap, og så var ingen virus længere aktiv.“
  • “Top lækkert!!! Et af de bedste antivirusværktøjer.“
  • “Jeg har det på alle mine enheder – det siger det hele.“
Hent Panda - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.pandasecurity.com/særlige-tilbud/50%-rabat