BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør
Intego

Intego anmeldelse

Vores dom: "Intego giver Mac-brugere rigtig god beskyttelse og omfatter en kraftfuld antivirus samt ekstra funktioner, såsom forældrekontrolfiltrering og et oprydningsværktøj. Via vores link får du en særlig 50 % rabat, hvilket gør dette til det bedste valg for Mac-ejere – både med hensyn til ydeevne og værdi for pengene."
Hent Intego - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.intego.com/dk/særlige-tilbud

I denne Intego Antivirus-anmeldelse, ser vi nærmere på dette antivirusprograms forskellige funktioner og pålideligheden af dette programs antivirus, som er lavet specielt til Mac-operativsystemer.

Det er en myte, at Mac-computere ikke kan få virus, og at du derfor ikke behøver at installere noget software, der blokerer virus. Dette er ikke sandt, og denne myte efterlader tusindvis af Mac-brugere sårbare over for alle former for virus og malware, som kan gøre, at din computer og alle dine private oplysninger er i fare.

Intego er en af de virksomheder, der specifikt har tacklet dette problem med deres antivirus, som efter vores vurdering er den bedste Mac-antivirus-software. Så hvilke imponerende funktioner indeholder Intego? Hvorfor er det så højt respekteret? Vi undersøger dette nærmere nedenfor.

Virksomhedens baggrund

Macintosh-brugere har kunnet drage fordel af Integos software siden 1997.

Brandet hævder at være det eneste der findes, som udelukkende beskæftiger sig med sikkerhedssoftware til Apple-produkter. De tilbyder endda beskyttelse til iPhones og iPads.

De programmer, de tilbyder, er designet til at være inkluderende, så de kan bruges af fagfolk og sikkerhedseksperter, men også af den helt almindelige gennemsnitlige hjemmebruger.

Intego har fortsat sit arbejde med deres på produkters sikkerheden, efterhånden som Mac har udviklet, og dermed har Intego sørget for, at de altid er up-to-date med de nyeste operativsystemer.

Virksomheden har også modtaget en række anerkendelser, siden de i sin tid blev lanceret.

Priser og præmier

Virksomheden har modtaget masser af præmier og certificeringer samt priser. Disse viser, hvor pålidelige deres produkter er. De priser, de har vundet, omfatter:

Top Ten Review Award of Excellence 2016
Macworld Editor’s Choice 2014
AV Comparatives Approved 2016
Mac Informer: Editors Pick 2014

Intego har også fået en række yderst imponerende anmeldelser, herunder en fra About.com (5 stjerner). Softwaren bliver også godt modtaget af mange Mac-magasiner.
Ifølge AV-TEST, det førende tyske antivirus-laboratorium, har Intego en opdagelsesrate på 100 % for macOS malware.

Sikkerhedsfunktioner

Sikkerhedsfunktionerne i Intego antivirus-softwaren omfatter beskyttelse mod både Macintosh- og PC-malware. Mange kører et Windows-operativsystem på deres Mac. Du kan også videregive vira, så denne ekstra sikkerhed kan beskytte dig imod dette. Hvis du også anvender en PC separat, tilbyder de dig beskyttelse af denne i samarbejde med Panda.

Automatiske scanninger er en glimrende funktion, som betyder, at filer bliver scannet, når de åbnes, og at du er beskyttet, når din Mac bliver brugt.

Antivirus tjekker også efter opdateringer, hvilket betyder, at nye trusler vurderes, og at du altid er beskyttet.

Den enkle grænseflade er en anden stor fordel, og den passer ind i Macintosh-brandet. Softwaren kører effektivt og er meget nem at bruge og holde styr på.

En firewall, der er opmærksom på din geografiske placering, er designet til at beskytte din Mac, når du rejser og bruger nye netværk. Denne blokerer også forbindelser fra ikke-betroede enheder og beskytter dit mobile hotspot.

Intego NetBarrier er inkluderet som er en tovejs firewall, der giver dig anti-spyware
funktionalitet. Denne fortæller dig, når en ny forbindelse er åbnet og giver dig mulighed for at blokere alle, der forsøger at få ekstern adgang til din Mac.

Yderligere funktioner

Yderligere funktioner inkluderer gratis antivirus til andre Apple-enheder, hvilket betyder, at hvis du også har iPhones og iPads, kan du også bruge denne antivirus på disse.

Yderligere bonusfunktioner såsom e-mail-meddelelser, når et virus findes og slettes, giver dig også en lidt bedre idé om, hvad softwaren laver, og hvornår du er truet.

Udover at scanne computeren og software som bl.a. e-mail-klienter, kan enhver ekstern lagerenhed, der er tilsluttet din Mac, også scannes automatisk, f.eks. eksterne harddiske og USB-nøgler.

Derudover kan softwaren prale med:

- Forældrekontrol med blokering af websteder og applikationer
- Beskyttelse af følsomme personlige oplysninger
- Mac Cleaner, der sætter fart på og organiserer din Mac
- Personlig backup-software til hurtig og nem gendannelse i tilfælde af nedbrud

Brugervenlighed og performance

Det kunne ikke være nemmere at bruge. Den enkle og Mac-venlige brugergrænseflade giver klare instruktioner og en masse forskellige muligheder. Du kan bede din Intego-software fortælle dig, hvordan du skal håndtere nye forbindelser og nye enheder, hvornår den skal sende dig notifikationer, og hvilke enheder og netværk du stoler på. Alt dette kan gøres let – også selvom du er fuldstændig nybegynder.

Kundesupport

Integos kundesupport er en anden af grundene til, at de har fået et ry for at være pålidelige. Deres websted har en fremragende vidensbank, hvilket indebærer, at du normalt kan finde svaret øjeblikkeligt på ethvert spørgsmål online.

Hvis du ikke kan finde svaret i vidensbanken, er der også et forum, der giver dig mulighed for at søge efter, om andre allerede har besvaret det spørgsmål, du har, eller den hjælp, du har brug for. Hvis ingen af disse metoder klarer det for dig, tilbyder virksomheden et supportbillet-system, hvor en enkel formular skal udfyldes på deres websted – så vender et medlem af deres supportpersonale tilbage til dig.

Bundlinjen

Integos speciale i Mac er en kæmpe fordel. Deres software føles intuitiv og er usædvanligt nem at installere og betjene, uanset hvad du kender til Mac-operativsystemet. De tilpasser også hurtigt programmet til de nye operativsystemer, som Apple har det med at frigive.

Brugervenligheden er dog ikke den største fordel. Det er vigtigere, at du har sikkerhed for og ved, at uanset om din Mac bliver brugt, er den beskyttet mod malware. Fuld, pålidelig beskyttelse har gjort, at Integos prisvindende software bliver udnævnt til den bedste antivirus til Mac på vores site.
Hent Intego - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.intego.com/dk/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af Intego
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
Intego brugeranmeldelser
  • “De seneste seks år har jeg kørt en suite af Intego-programmer, herunder VirusBarrrier. VirusBarrier opdagede et vedholdende stykke malware, som blev ved med at vende tilbage. Da jeg kontaktede Intego Help Desk, fik jeg straks en hurtig løsning på problemet, og alt er godt og sikkert nu. Fremragende tjeneste og god malware beskyttelse.“
  • “Intego-produkter hjælper mig ganske enkelt med at arbejde uden at skulle bekymre sig om backups integritet og gendannelse af filer. Enkelt at bruge stadig kraftfuldt.“
  • “Fremragende sikkerhedssoftware og support.“
  • “Intego Mac virus beskyttelse har været fremragende at bruge. De har været hurtige til at reagere på mine e-mail. Jeg sætter pris på Integos hurtige reaktion, og at de tog sig af ethvert problem, som jeg præsenterede dem for. Hidtil har Integos virusbeskyttelse forhindret virus på min Mac med stor sikkerhed.“
Hent Intego - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.intego.com/dk/særlige-tilbud