BedsteAntivirus
Oplysninger om annoncør

McAfee anmeldelse

-
Tilbud ikke tilgængeligt
Vores dom: "Alt i alt består McAfees primære værdi i den brede vifte af tjenester og funktioner, den tilbyder, som alle samles for at gøre den overkommelig og anvendelig til storskalaanvendelse og multi-enhedsplaner, der drager fordel af at anvende samme sikkerhedssoftware."
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud

Virksomhedsbaggrund

McAfee blev grundlagt i 1987 af John McAfee og voksede hurtigt til at blive en af verdens største antivirusprogramleverandører. Efterhånden som virksomheden udviklede softwarepakker og metoder til at bekæmpe virus, voksede dens popularitet til det punkt, hvor den blev købt af Intel i 2011. Siden da er den blevet medlem af Intel Security Division og fortsætter med at vokse og udvide sine produkter til at udvikle sig med det digitale marked.

Præmier og priser

I løbet af sin levetid har McAfee Antivirus opnået flere priser fra anerkendte teststder og virksomheder, der bedømmer antivirusprogrammer.

McAfee Antivirus har modtaget Endpoint Protection Awards fra AV-Comparatives, som er en virksomhed, der er dedikeret til test af antivirus software. De vandt en pris fra AV-Test for den perfekte score for brugervenlighed.

McAfee's priser og anerkendelser slutter ikke her; i 2018 modtog de en Tech Innovator Award for Endpoint Security fra CRN og en Leader Award fra G2 i Endpoint Protection i 2016.

Alle disse oplysninger bekræfter, at McAfee Antivirus beskyttelsesevner er fremragende og effektive. Programmets performancerating er ikke så højt vurderet som dets beskyttende egenskaber, men den brede dækning, som tilbydes af McAfee pakker, gør dem til et godt køb for husstande med flere enheder og forskellige brugere.

Sikkerhedsfunktioner

Alle McAfees antivirus- og scanningsfunktioner er tilgængelige via en central, brugervenlig grænseflade, hvor du kan indstille handlinger, se målinger af ydeevne og skadelige filer på din computer og overvåge internetaktivitet og data.

Antivirus-aspektet af softwaren opdateres konstant gennem dybe scanninger af internettet, hvilket bidrager til computerens firewall database. Denne firewall er så parat til at holde skadelige filer ud af din computer og advare dig, før du tillader noget som helst for at sikre dig, at du ikke tilfældigt tillader download, der indeholder skadelig software. I tilfælde af at en virus hentes, kan McAfee derefter scanne din computer og slette den skadelige fil, da den ved, hvordan virusset ser ud.

Når det gjaldt uafhængige tests fra AV-Test.org, som er et testcenter dedikeret til at finde de bedste antivirusprodukter, modtog McAfee perfekte scores i både kategorierne 'brugbarhed' og 'beskyttelse', 6 ud af 6 mulige. For performance modtog McAfee 5 ud af 6, næsten perfekt. Dette viser, at McAfee giver fremragende beskyttelse mod vira med effektive og nemme brugergrænseflader.

AV-Comparatives, som er en anden antivirus test organisation, tildelte McAfee Antivirus priser og anerkendelse for kategorier inden for tests i real-world-beskyttelsestests, performancetests og malware-beskyttelse eller test af fjernelse. Men McAfee fik ikke priser i falske alarmtests.

Endelig har McAfee ifølge tests fra NSS Labs blokeret 98,38 procent af misbrugsmulighederne: Det er en fremragende score for et holistisk antivirusforsvar.

Yderligere funktioner

McAfees licenspakker leveres også med scanningsværktøjer og optimeringssoftware, der hjælper med at tune din computer til højere performance. Disse identificerer overflødige eller junk-filer, der allerede findes på din computer, hvilket kan medvirke til at bremse processer, og de kan identificere baggrundsprocesser, der belaster computerens ressourcer, men ikke giver nogen fordele.

McAfee giver også adgang til funktionen "Permanent sletning", som giver brugerne mulighed for at slette kritiske eller personfølsomme filer, som brugerne ikke ønsker udbredt ved et uheld. Dette er et værdifuldt redskab til at forhindre identitetstyveri.

Brugervenlighed og performance

McAfee's brugergrænseflade er et intuitivt kontrolpanel, der er adgang til via skrivebordet eller proceslinjen, og giver mulighed for total kontrol af programmets processer via en organiseret menu. Fra denne menu kan du starte scanninger, undersøge specifikke filer, bestille opdateringer eller købe ekstra software via McAfee-webstedslinks.

Med hensyn til performance tester McAfee meget godt. Programmets indvirkning på din computers hastighed og processorkraft mærkes mest, når det udfører en fuld systemscanning, men bemærkes derudover ikke. Dens firewall, som er det primære middel til beskyttelse mod vira beskytter ikke din computer under den daglige drift.

McAfee beskytter mange enheder og har et stort udvalg af funktioner eller muligheder for tuning, scanning eller optimering af din computer eller enhed. Dette gør McAfee til det bedste valg for dem med flere enheder med forskellige sikkerhedsbehov eller fokus.

Antal brugerlicenser og pakkeløsninger

McAfee har forskellige pakker, der har varierende antal licenser og funktioner.

Kundesupport

McAfee tilbyder fællesskabsfora, hvor brugerne kan hjælpe hinanden eller samle meninger om softwaren og give tilbagemeldinger til McAfee's udviklere. Derudover er kundesupport altid tilgængelig via en række forskellige metoder: chat og telefon, og e-mail-support findes inden for få klik. Faktisk er en ny, virtuel tekniker blevet oprettet af McAfee til at hjælpe brugerne med at løse almindelige fejl eller problemer, og det virker meget effektivt.

Bundlinjen

McAfee Antivirus er et veludformet produkt, der tilbyder en af de bredeste vifter af tjenester og funktioner til privat brug, især for husstande med flere forskellige enheder. McAfees intuitive brugergrænseflade gør det muligt at styre programmet uden irritationsmomenter, og dets performance er mere end acceptabelt i betragtning af det grundige forsvar, det tilbyder til computere eller enheder under dets beskyttelse.


McAfee produktsammenligning

INDIVIDUEL
FLERE ENHEDER
HUSSTAND
1 ENHED / 1 ÅRS ABONNEMENT
5 ENHEDER / 1 ÅRS ABONNEMENT
10 ENHEDER / 1 ÅRS ABONNEMENT
Prisvindende virusbeskyttelse
Sikker webbrowsing
Optimering af ydeevne
Kompatibilitet med flere enheder
Beskyttelse mod identitetstyveri
Altid tilgængelige onlinesikkerhedseksperter
Adgangskodestyring
Sikkerhed på hjemmenetværk
Beskyttelse mod identitetstyveri
Sikker familie
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af McAfee
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
McAfee brugeranmeldelser
  • “McAfee er godt. TotalAV er bedre!“
  • “Denne version virker endnu bedre! Den anbefales klart.“
  • “Et must! Dette program beskytter dig rigtig godt mod vira, adware osv. Et råd til alle: Installer ALDRIG to antivirusprogrammer. Jeg ved ikke hvorfor, men hvis du gør det, hjælper antivirusprogrammerne ikke!“
  • “Super godt! Jeg havde to vira, og programmet reddede mig.“
  • “TAK!!! Nå, jeg havde en virus, der åbnede en webside, hver gang jeg startede min pc, men nu er den væk, tak (^_^)“
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud