BedsteAntivirus

ZoneAlarm anmeldelse

-
Tilbud ikke tilgængeligt
Vores dom: "ZoneAlarm har en befæstet Firewall kombineret med licenseret antivirusbeskyttelse. En solid gratis version og et køligt kompendium af bonusfunktioner gør det til et ideelt valg til personlig brug."
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud

Om virksomheden

ZoneAlarm er en internetsikkerhedssoftware-virksomhed, der udvikler antivirus og software-produkter til forbrugere. Programmet blev oprindeligt udviklet af Zone Labs, men blev senere opkøbt af den israelske virksomhed Check Point i 2004.

Check Point er et multinationalt selskab, der beskæftiger sig med software og kombinerede hardware og software løsninger til it-sikkerhed. Virksomhedens produkter spænder fra netværkssikkerhed, endpoint sikkerhed, mobil- og datasikkerhed til sikkerhedsstyring.

Præmier og anerkendelser

ZoneAlarms formidable Firewall har været et benchmark for firewall-løsninger i antivirusindustrien. Den har toppet Firewall-rangeringer løbende i det seneste årti.

PRO-versionen af antivirusprogrammet blev tildelt Editor's Choice Award af PC Mag i 2016. Det modtog også en samlet Excellent-rangering for bedste performance. Antivirusset blev rost for sine avancerede Firewall-muligheder og dets utrolige udvalg af bonusfunktioner.

Sikkerhedsfunktioner

ZoneAlarm antivirus tilbyder en række unikke sikkerhedsfunktioner, der bringer det langt foran andre konventionelle antivirusprogrammer. Antivirusprogrammets premium-pakke – Extreme Security – gør et fantastisk arbejde, der giver brugerne den ro i sindet, som de forventer af et fremragende antivirusprogram.

Nyinstallerede antivirus-systemer er sårbare over for cybersikkerhedstrusler, som ikke formelt dokumenteres af et nyoprettet system. Sådanne trusler kaldes 'Zero-day attacks'. Extreme Security har en formidabel cloud signatur-database, der bruger realtidsovervågning til at opdage eventuelle sikkerhedsproblemer. Denne funktion gør det muligt for brugeren at have beskyttelse mod alle former for sådanne nulte-dag-angreb.

Extreme Security bruger 'sandkasse'-teknikken til sikkert at scanne e-mailvedhæftninger for ondsindet kode. Antivirusprogrammet samler e-mailvedhæftninger, der er godkendt af brugeren, og sender dem til en virtuel maskine, hvor de sættes i karantæne. Derefter scannes disse vedhæftede filer mod teknologiens strenge virusdefinitioner. Alle de skadelige komponenter i e-mailen scannes, adskilles, identificeres og slettes. Oplysningerne om disse vira sendes derefter til Zone Alarm-netværket for at beskytte andre brugere.

Teknologiens antivirusprogram fungerer på de mest grundlæggende elementer i operativsystemet. Programmets scanning på kerneniveau sikrer dyb beskyttelse gennem hurtigt opdaterbare signaturlister og brugerdefinerede scanningsmetoder.

Antivirusprogrammets sikkerhedsfunktion, der roses mest af de fleste, er den avancerede firewall. Extreme Security inkluderer OSFirewall, en proprietær teknologi, der holder selv de mest innovative hacks omkring traditionelle firewalls ude. Angreb som COM, SCM samt andre udnyttelsesmuligheder for adgange via rå data identificeres og blokeres. Den tovejs firewall blokerer ikke blot indbrud udefra, men begrænser også malware fra udgående angreb på offentlige netværk. Programmets indbyggede "Kill Controls" udrydder alle programmer, der forsøger at lække information ud fra netværket.

Extreme Securitys allerede velstyrede antivirus styrkes yderligere af det automatiske sikkerhedsværktøj til trådløse netværk. Værktøjet scanner og analyserer trådløse netværk for at identificere og anvende den mest egnede firewall-politik for et givet netværk.

Yderligere funktioner

Programmet er kendt for sit brede udvalg af ekstra sikkerhedsfunktioner, som kun tilbydes af et fåtal af andre avancerede sikkerhedsapplikationer. ZoneAlarm tilføjer et bemærkelsesværdigt lag af sikkerhed til Chrome-browseren via en anti-phishing-Chrome-udvidelse. Denne benytter programmets forbedrede browserbeskyttelse til at scanne webadresser og forhindre brugere i at få adgang til websteder med sikkerhedstrusler. I stedet for at bruge robuste desktop anti-phishing-applikationer, tilbyder denne funktion et nemt og bekvemt alternativ til brugerne.

Tastaturlogger-programmer er designet til at registrere brugerens tastaturanslag for at finde ud af følsomme adgangskoder og brugernavne. Extreme Security understøtter en funktion, der registrerer og forhindrer, at tastaturlogger-programmer fungerer på brugerens maskine. Denne funktion kan være effektiv mod flere farer for hacking, der udgør en risiko for sikkerheden i dit system.

ZoneAlarm har en generøs 5 GB online backup, der er hostet af virksomhedens partner IDrive. Desuden understøtter programmet en anden nyttig funktion, der leveres af Identity Guard. Tjenesten overvåger bekvemt for identitets- og kredittyveri uden beregning i et helt år. Samtidig overvåger Identity Lock-værktøjet sikkert alle brugerspecificerede personlige oplysninger.

Som nævnt før, er ZoneAlarm-listen over yderligere funktioner uendelig. Programmet indeholder også premium-funktioner som "Find Min Laptop", der hjælper brugeren med at spore en stjålet laptop eller maskine. DefenseNet er endnu en eksklusiv funktion i programmet. Denne funktion sikrer realtidsovervågning af sikkerhedstrusler og benytter en opdateret database med sikkerhedsdefinitioner.

Antal brugerlicenser og detaljer om pakkerne

ZoneAlarm antivirus har tre forskellige pakker, og prisen varierer alt efter antal maskiner, der skal beskyttes af pakken.

Kundesupport

Virksomheden har et omfattende supportcenter til at sikre, at deres kunder er tilfredse med deres produkt. Supportsystemet understøttes af en online live-chat support, der besvarer til alle kundeforespørgsler 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Hvis livechatten ikke er din stil, understøtter programmet også et billetsystem og et aktivt brugersamfund. Det slutter ikke her; Virksomheden tilbyder også en liste over online vejledninger og gratis telefonnummer til besvarelse af eventuelle spørgsmål relateret til fakturering.

Bundlinjen

ZoneAlarm kombinerer en formidabel firewall med et effektivt antivirus, som understøttes af det prisbelønnede Kaspersky. Dens brede vifte af funktioner og en solid gratisversion gør det til et ideelt valg for brugere, der ikke har brug for en komplet sikkerhedspakke, og som har brug for en af de bedste firewalls.


ZoneAlarm produktsammenligning

ZoneAlarm Gratis Antivirus
ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall
ZoneAlarm Extreme Security
Kun Windows
Kun Windows
Windows, Android og iOS
1 år - 5 pc'er
1 år - 5 enheder
Antivirus og antispyware
Avanceret firewall
Tovejs firewall
Identitetsbeskyttelse
Spiltilstand
Webovervågning
Anti-phishing
Trusselsbeskyttelse
Cloud-sikkerhed i realtid
24/7 Online support
Anti-ransomware
Mobilsikkerhed
Trusselsemulering
Anti-Keylogger
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud
Skriv anmeldelse af ZoneAlarm
Del dine tanker for at hjælpe andre
Captcha
ZoneAlarm brugeranmeldelser
  • “DET BEDSTE antivirus! ! ! Bedste virusbeskyttelse og firewall nogensinde!! Meget effektivt og nemt at bruge.“
  • “Uden tvivl den bedste firewall du kan købe.“
  • “Dette websted tilbyder det bedste internetsikkerhesprodukt, der er tilgængeligt på markedet i dag. Meget god hjemmeside og brugervenligt layout. De har et af de bedste internetsikkerhedsprodukter, der er tilgængeligt for tiden. Jeg vil anbefale dette produkt til enhver almindelig internetbruger, som er på udkig efter et godt antivirus og en firewall.“
Hent TotalAV - Beskyt din computer
Beskyt din computer mod virus, hackere og cyberangreb
www.totalav.com/dk/særlige-tilbud