BedsteAntivirus

antivirusanmeldelser (Mobile)

TotalAV
9,8
Fremragende!
"Fantastisk beskyttelse mod alle former for malware, masser af ekstrafunktioner og god værdi for pengene. Alt dette gør TotalAV til vores samlede vinder og den mest populære antivirus-suite."
Norton
9,3
Meget godt
"Norton antivirus er en pioner inden for branchen og har 39 gange vundet PCMag.coms Editors Choice Award. Forældrekontrolfunktionerne er også helt i særklasse."
Panda
9,1
Meget godt
"Hos andre betaler du ekstra for en VPN. Panda Security indeholder en basis VPN til alle. Dette alene gør det til en antiviruspakke, det er værd at overveje."
Avira
8,8
Meget godt
"Hvis du er på udkig efter altomfattende beskyttelse, er du dækket ind med Avira. Surf ubekymret, vel vidende at du er beskyttet mod dem, der ville skade eller spionere på dig. Avira er efter vores mening en vinder!"
BullGuard
8,5
Godt
"Der kommer konstant nye trusler og sikkerhedshuller. Vælg en antiviruspakke, der forbliver opdateret og løbende tager kampen op for at holde dig sikker online. Sådan et antivirusprogram er Bullguard."
PC Protect
8,0
Godt
"Denne 'Ultimative Antivirus' tilbyder en antivirus-motor, realtidsbeskyttelse, firewall, annonceblokering, diskoprydning, programopstartsstyring, en browser manager og meget mere ..."